This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3536276
  Anonym Troubadouren

  Kæresten og jeg drager til Sri Lanka efter jul og søger gode rejsetips. Vi søger kunst, kultur, strand og lækre madoplevelser. Vi skal være væk i 2-3 uger.

  Det må meget gerne være bud på skøre/skæve oplevelser, som ligger lidt udenfor alfarvej.

  På forhånd tak.

  #3536306
  Anonym Stine

  De gode strande skal i syd på forat finde, som fx. Galle. Vi boede selv i Unawatuna, som er lidt væk fra mainbeach og mere stille og roligt, men maden er helt sikkert bedre i Galle, da der er flere valgmuligheder og hyggelige strandcaféer. Hvis i er til elefanter, skal i helt sikkert tage et smut forbi Pinnewala Elephnat Orphanage!

  #3536336
  Anonym Thomas

  Hej Stine.

  Tak for dine tips.

  #3536492
  Anonym Anonym

  Det er dog også værd at nævne at på sydsiden af øen (Matara til Negombo, via Unawatuna, Galle, Hikaduwa og Columbo) vil møde andre turister hver eneste dag, og at stemningen er meget vestlig. Hvis i derimod tager til Trincomale på Sri Lankas nord-øst kyst, er der en helt anderledes lokal stemning og den lokale mad er både meget bedre og billigere her, strandene er desuden helt uspolerede og i vil næsten med garanti ikke møde andre turister på denne del af øen. Men i må dog finde jer i at indkvarteringen er mere rustik (fx ofte uden elektricitet og den slags luksus).

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account