Tagget: 

Dette emne har 9 svar og 5 stemmer, og blev senest opdateret for 7 måneder, 4 uger siden af BackpackerPlanet.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3544134
   gark

  Hej

  Jeg så for nyligt filmen Into the Wild og blev grebet af det her simple liv, og naturoplevelsen. Jeg ved selvfølgelig godt at film altid er langt fra virkeligheden, så jeg har efterfølgende set alle afsnit af Bear Grylls Man VS wild.
  Jeg er virkelig blevet grebet af det simple liv i vildnæsset, og kunne virkelig godt tænke mig at prøve det selv. Problemet er at jeg ikke aner hvor jeg skal starte, og hvor jeg skal søge information osv.

  Det der tænder mig er at komme ud i vildnæsset, steder hvor ingen (eller i hvertfald få) mennesker har været, opleve naturen fra en anden synsvinkel. – Det at kunne sidde i fred og læse en bog foran et bål om aftenen. Hold kæft hvor må det være fedt!

  Findes der i det hele taget nogle steder i Danmark hvor det kan lade sig gøre? Jeg overvejer i første omgang at forsøge mig i Sverige. Eventuelt ligge ud med ikke at gå mere end 5-10km ind i vildnæsset, over en 2-3 dage, og hvis alt går vel vil jeg læse mig til mere viden og måske opleve andre dele af verden.

  Mit spørgsmål lyder altså på hvor jeg skal hente information og erfaring fra, og om der er nogle som har erfaringer fra Sverige. Her tænker jeg også på den vilde natur de har i forhold til os.

  #3544136
   Claus

  Hver sin lyst, men har du tænkt på, om det ikke kunne blive en smule ensomt?

  Her i DK findes der jo de her shelters, som er en bivuark. Og hvor der tilhørende er lavet en bålplads. Det er også en slags “in the wild”, det er i hvert fald ikke hver uge, at der kommer nogen forbi. Og de findes jo både i skov og ved strand.

  mvh
  Claus

  #3544181
   jil

  Du bør starte i det små og begive dig ud på større ture med tiden, når du har fået mere erfaring med backpacking. Der er mange steder i verden, der har lavet ruter til backpackere. Det er bare om at undersøge det og begive sig afsted 🙂 Husk alle de vigtigste ting. Jeg tror allerede, der findes flere tråde herinde med huskelister, men een ting, jeg kan anbefale dig at have med er et cover til din telefon. Bsetil det her eller køb det i forretningerne http:// www . icovers . dk/

  God tur!

  #3678755
   bjørn

  hvis du mangler et cover til din tur, skulle du tage en kig på deluxecovers.

  #3681950
   Viggojh

  Jeg tror du får svært ved at finde steder hvor det er muligt i DK. I Sverige er der dog rigt med muligheder – men pas nu på dig selv! Skovarealerne er altså af en helt anden kaliber end det vi er vant til herhjemme. At have en god kammerat med kunne også være en god mulighed.

  #3697941
   Fredo

  Husk at have den rette finansiering i orden til turen. Evt. sammenligning finansielle løsninger hos http:// nordicbanker . com/ før du beslutter dig endeligt.

  #3726455
   Emil Thomsen
  Deltager

  Jeg tror også Sverige er et godt sted at starte.
  Hvad du beskriver lyder for mig som trekking
  hvis du synes begrebet lyder spændende, synes jeg helt sikkert du skal tage et kig herpå.

  #3727175

  Jeg har selv ret gode erfaringer med Sverige – det er et kanon fedt land, hvor der virkelig er mange muligheder for at prøve sig selv af. Men jeg synes nu også, at DK gør det godt efterhånden og med alle de Shelters vi efterhånden har, så er det bare at starte for en ende af! 🤓
  Jeg fandt selv min inspiration på denne side; outdoorseason. dk /shelterplads-danmark/ og brugte den til at forberede mig til min første tur 👌🏽

  #3727181
   Kyr Online
  Deltager

  Når du rejser, skal du glemme at købe en powerbank

  #3727198

  Into the Wild er en fantastiske backpacking film omkring rejseri, det at leve i nu’et og tage afsted. Vidste du godt at hans lastbil er blevet flyttet for nyligt på grund af for mange forsøgte at tage ud og besøge den (hvilket kan være farligt)? Det kan man se på linket her: https://www.nytimes.com/2020/06/19/us/into-the-wild-bus-removed.html

  Hvis du mangler mere inspiration til backpacking og outdoor, så vil jeg anbefale dig at kigge lidt mere ind på diverse store rejsesider, som fx vores egen rejseguide side (https://www.backpackerplanet.dk/category/rejseguide/) eller på Danmarks største Backpacking webshop https://backpackerlife.dk/blog/ eller på denne outdoor blog https://outstore.dk/blog/.

  God tur! 🙂

  Dbh

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account