This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3512001
  Anonym caro&pil

  hej alle
  vi er to piger der skal opholde sig i Ho Chi Minh city fra d.19 marts og tre uger frem. skal arb på børnehjem men vil i en weekend gerne ud og dase på en strand? – er der nogle strande sådan nogenlunde i nærheden af byen der er værd at besøge? og hvis man skal afslutte en rundrejse i vietnam og cambodia på en strand et sted i syd, er der så nogle der kan anbefales?? på forhånd mange gange tak 🙂

  #3512009
  Anonym Anonym

  Det kan slet ikke diskuteres. I skal tage en flyver til øen Phu Quoc. Tager en time fra Ho Chi Minh City. Derude finder I faktisk en strand som et engelsk rejsemagasin har kåret til én af verdens 10 bedste. Navnet på stranden er forsvundet lige nu, men de lokale beboere ved godt hvad man tænker på. Fantastisk sted og fantastisk ø!

  #3512053
  Anonym caro&pil

  okay. d lyder godt, – som en perfekt afslutning..
  men hvis man nu vil have noget lidt mere i nærheden imens man opholder sig i byen, hvad kunne så anbefales?? 🙂

  #3512058
  Anonym Anonym

  Der er mange dejlige strande tæt på Ho Chi Minh City. Jeg har haft gode oplevelser i Mui Ne og Nha Trang, som ligger lidt længere nordpå!

  #3512067
  Anonym randi-pigen

  Det fedeste ved Vietnam er central highlands. Jeg kørte 2500 km med motorcykelguide op langs midten af landet. Var også langs kysten. Kyststrækningen er kedelig! Det eneste sted der er anderledes er Muine fordi der er både rød og hvid ørken.

  #3512094
  Anonym Anonym

  Jeg synes, at det er meget voldsomt at kalde kyststrækningen i Vietnam for “kedelig”. Men heldigvis har vi jo hver vores smag, og det er jo én af charmerne ved rejseriet 🙂

  #3512098
  Anonym Anonym

  Hello there…. lyder jo super lækkert… tillader mig lige at spørge hvordan i har fået lavet en aftale med børnehjemmet? Martin

  #3512121
  Anonym Anonym

  jeg kan også kun anbefale Nha trang, især hvis i også har lyst til et par vilde byture. Hvis i skal endnu længere nord på er Hoi Ans strand bestemt også et besøg værd!! Utroligt smuk!

  #3512177
  Anonym caro&pil

  tusinde tak for alle svarene 🙂 vi har fået aftale med børnehjemmet gennem noget der hedder WLS – worldwide language study – et engelsk program. håber de er til at stole på, men vil vise sig på mandag! er der nogen der ved hvor lang tid det tager til phu qouc med forskellig transport?? – og priserne?

  #3512147
   Xplosive_shalai

  Jeg har også hørt at Puh Qouc skulle være fantastisk… Skal selv dertil til sommer 🙂

  #3512194
  Anonym Anonym

  Bådturen til Phu Quoc kan være rigtig barsk, så jeg vil tage en flyver. Det tager en time fra Ho Chi Minh City, og vi gav vel 1000-1200 kroner for en returbillet.

Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account