This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3541491
  Anonym Anonym

  Til alle jer der godt kunne tænke sig en anderledes ferie/rejse.

  Marokko er uden tvivl min yndlings ferie destination, og jeg holder især rigtig meget af områderne omkring Agadir og Essaouira. Her er der helt sikkert noget for en hver smag: massere af historie og kultur, et fantastisk byliv (både nat og dag) og ikke mindst mulighed for en masse skønne aktiviteter og oplevelser. I området omkring Taghazout (ca. 20 km. nord for Agadir) finder man rigtig mange Surfcamp’s både stor og helt små. Jeg vil rigtig gerne fremhæve en’ surfcamp, Devils Rock surfcamp som er placeret i den lidt mindre by Tamraght (ca. 12 km. nord for Agadir) Da jeg kom der til var det ikke kun første gang jeg var i Marokko, men det var også første gang jeg skulle prøve at surfe, Personalet i surfcampen er ualmindelig søde og hjælpsomme, og står til rådighed 24/7. Man kan både leje våddragter og surfboards, og hvis man er nybegynder er der mulighed for at få surf-undervisning.
  Pga. den korte afstand, er der mulighed for at tage endagsture til måde Essaouira og Marrakech, som også byder på rigtig mange spændende oplevelser.

  Kontaktoplysninger på Devils Rock Surfcamp:
  http://www.devilsrocksurfcamp.co.uk/

  http://www.tripadvisor.dk/Hotel_Review-g293731-d2313919-Reviews-Devils_Rock_Surf_Camp-Agadir_Sous_Massa_Deraa_Region.html

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account