This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3528622
  Anonym Anonym

  Super fedt med de gode svar!!

  Du skriver at fastlandet byder på lidt flere restauranter og lign end på Mabul, var det så måske lidt federe at bosætte sig på fastlandet??? eller er det Mabul der styre?? :0)

  #3528611
  Anonym globetrotten

  Jeg kunne desværre ikke oprette en besked på den anden tråd, så jeg prøver her:

  @ Superbest: Efter I har været på jungetur, kan Uncle Tan hjælpe jer videre til Semporna, hvor man så sejler til Mabul. Det kommer jo an på, hvor længe I vil blive der. Jeg har ikke hørt om river rafting på Kinabatangan, men på en flod i nærheden af KK (som skulle være rigtig fedt!). Så hvis I flyver til KK, tager på riverrafting 1 dag, Uncle Tan 4 dage, Mabul 3 dage, så har I stadig to dage tilovers. Har I bestilt flybilletterne til og fra Bangkok? Med air asia kan I evt. flyve til KK og så tilbage fra Tawau, som ligger tættere på Mabul end KK, så skal I ikke backtracke. Efter min mening er Turtle Island for resten ikke nødvendigt; det er meget dyrt, og hvis I snorkler eller dykker ved Sipadan, er I garanteret at se en masse havskildpadder!

  @ Perry: Jeg tror faktisk Uncle Changs er det eneste budgetsted på Mabul, som for resten er meget lille! Vi gik en tur rundt om øen på meget kort tid, der var måske 3-4 andre hoteller (hæng mig ikke op på det!). De så noget mere upclass ud, så tror de er noget dyrere end Uncle Chang. Der er vist ingen restauranter (udover på lodgesne) på øen, men hvis man er meget needy, kan man evt hoppe på en af speedbådene ind til fastlandet.Her der adskillige restauranter lige ved havnen.
  Jeg følte mig meget sikker hos Uncle Chang! Jeg tog først et genopfriskningskursus med dem og derefter dyk. Der er dog stor forskel på mentaliteten i forhold til fx på Koh Tao: det er lokale dykkere, de er mere afslappede og det hele er meget low key. Men de var meget seriøse, og jeg følte mig tryg hele tiden.

  Det er ikke hytter, men værelser, man bor i, og de er ganske simple, men rene og pæne. Ikke noget fancy, men i orden. Der er fællestoiletter, men man deler ikke med særlig mange!

  Når du har syv uger til rådighed, så synes jeg også du skal besøge Sarawak; jeg har ikke selv været der, men har kun hørt godt om det. I Sabah er der, udover de steder du har nævnt, selvfølgelig også Mt. Kinabalu og den omkringliggende nationalpark. Meget smukt! Så er der Turtle Island (hvis du gerne vil bruge mange penge og samtidig dele oplevelsen med en masse andre, hvor der altid er én der har glemt at tage blitzen fra kameraet, trods forbud. Efter min mening er det ikke det værd.) Ud for KK er der adskillige små øer med dejlige strande. Og så skulle Tip of Borneo – hvor det Sydkinesiske Hav og Suluhavet mødes- og de omkringliggende Rungus Longhouses være et besøg værd.

  God tur!

  #3528617
  Anonym Perry (send_flere_penge@hotmail.com)

  Hej globetrotten
  Tak for dit meget udførlige svar.

  Er din erfaring også at det er en god idé at bestille hjemmefra? (så en anden skrev at der var lang ventetid)
  Her tænker jeg specielt på dykning ved Sipadan.

  VH
  Perry

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account