This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3508219
  Anonym Rosales

  hejsa.

  Jeg tar til Sydamerika til feb. Min plan er at søge mod Bolivia fra Brassilien. Her vil jeg forsøge at rejse gennem så meget jungle som muligt, gerne på flod. Ved i om det er muligt? evt mod Peru eller Brasilien? Mange af de flodrejser jeg kender til er ofte 3 dage den ene vej, og så tilbage igen. Derudover koster det ofte en del. Men kan det lade sig gøre nærmest at “blaffe” op af floderne?
  Mvh Søren

  #3508220
  Anonym Pernille

  Hejsa.

  Jeg var i Brasilien i juli/august, og der tog vi en af de ture, som er et stykke den ene vej og så tilbage igen. Fantastisk tur. Men jeg ved, at der hvert fald i Brasilien sejler både mellem byerne der ligger ved Amazonas. Så mon ikke du også kan komme fra Bolivia til Peru eller Brasilien den vej.

  Mvh Pernille

  #3508225
  Anonym none

  Hej Søren!
  Ifølge mit atlas ser det ud til at man sejle med floden Amasonas til Peru og videre med andre floder til det nordlige Bolivia.
  Efter hvad jeg kan se i atlasset er det en meget lang tur fra Atlanterhavet ad floderne til Bolivia.
  Mvh. Jesper

  #3508243
  Anonym Rosales

  Super, takker herfra. Ville jo være lidt nitte at strande et random sted i Sydamerika uden mulighed for det ene eller det andet…

  #3508569
  Anonym l sus l

  altså man kan rejse igennem sumpområdet i Brasilien (og så kan jeg selvfølgelig ikke huske hvad det hedder men noget med p) det ligger helt over i vestbrasilien. Det er det yderste af amazonas som går op ad brasilien.

  #3508755
  Anonym Anonym

  Tror jeg ved hvad du mener. Der går vist en færge ved Belem (eller noget) og helt til Peru, gennem Manaus osv. Dog er det vist bare af store floder osv, jeg tror nok bare jeg prøver mig lidt frem. Når jeg kommer til Rio, er min plan at finde en bus mod Bolivia. Jeg har hørt at der er gode muligheder for bådture fra Rurrenabaque, og noget der hedder “Corojca” (?), Ved nogle noget om det.

  Godt nytår.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account