This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3523910
  Anonym Anonym

  Hvis der er nogle der vil til sydspanien her i vinter eller forår er er et par tips, der ligger en rigtig fin campingplads i fuengirola 10km syd for tormolinos ca 30 km syd for malaga skriv “la rosaleda” FUENGIROLA !! i GOOGLE og MICHELIN MAPS pas på der er 2 “la rosaleda” den anden ved cadiz.
  pladsens egen vand kan drikkes,fine toilet og bad , resturant, ligger på en bakke med udsigt over byen og op til Mijas, 1km til midtby og meget fin strand, tog, “ta-selv resturant ved havnen, skandinavisk hospital, kiropraktor, læger osv. 2 km til markedsplads hver tirsdag, god tip: spørg en taxi om vej til alle ting, hav et kort med. FÅ ET PÅ TURISTINFO findes i midtbyen.
  Gibraltar og Granada skal ses, tager min 4-5 timer, Husk gode travesko og flasker med vand – lav en bæltetaske med plads til 2 små vandflasker, – køb en stor og fyld dem op , det er ikke til at slæbe på en 1,5 liter når man osse skal ta” billeder osv. – madpakker, kort, småpenge, osv, brug feks.et kamerataske med nøglering i buksestroppen og så indenfor i bukserne med tasken, med penge -pas osv. så skal de sgi være dyktige hvis de skal nole den. Jeg har rejst rundt i flere måneder i bil og fundet mange steder man kan sove udenfor camp.pladser i spanien og Portugal, man skal bare lidt væk fra alfavej, se hvor de andre kører hen OG SPØRG ALLE DU MØDER OM DE VED ET GODT STED, jeg sov i en ford sierra,forsæde helt frem,ryglæn ned, taske bag forsæde, bagbundsæde ud ovenpå taske, bag ryglæn ned, vupti 2,5 m lang 0g 1m bred seng, check lige om det bliver helt plan ! ! Havde også et telt med .
  Har skiftetøj med SMÅ håndklæder til 7-8 dage, en stor til solbadning, tar så en overnatning på campingplads, tøjvask og god bruser, ellers 2-5 liter vanddunk i motorrum – pas på udstødning dunken smelter, – til varm vand i en brusedunk fra harald nyborg, til at hænge op i et træ, når det er mørkt , aahh varmt brusebad, dejligt diskret. Hæng gl. tøj og våd håndklæde til tørre på snoren natten over, ellers stinker det, inden du får det vasket igen, havde også campsæt med gas, gryder – klapstole og klapbord med, osv.
  howsa, glemte lige, der er masser af “hostal” overnatning overalt, små billige hotel/vandrehjen fra 10£ til “avminpengepungpriser” £.
  skriv “hostal spanien” i “google”, og læs det GODT igennem, der er mange gode stedet tæt på bymidten,leje af cykler osv.
  Der kører osse et “PARTYTOG” rundt i andalusien der stopper på flere stationer feks, Seville, granada, se på google eller spørg spies/Mytravel
  Der er tog og busser i hele området.
  Tag rigelig med vand og appelsiner med overalt, især til Gibraltar, alt er dyrt der og det tager flere timer at komme ud igen hvis man kører i bil, spanierne hader englænderne og vil ha” gib. tilbage så de chikanere trafikken ud alt hvad de kan,DE CHEKER ALT I BILEN, 4 vognbaner holder i kø for at komme ud, se “google maps” lige nord for landingsbanen lidt til højre
  se også “turen går til Andalusien – Spanien – Gibraltar og dit bibliotek.
  HUSK: REJSEFORSIKRING – VISAKORT – EVT:PILLER – SOLCREM BILLIG FRA ALDI (IKKE I FLYVER) -INTERNATIONALT KØREKORT.(MOTORKONTOR) TIL HVIS DU BLIVER STOPPET, – GEM DET ANDET SÅ DU KAN KØRE HJEM IGEN, KOPI AF REGISTRERINGS ATTEST. GRØN OG RØD FORSIKRINGSKORT. SPØRG FDM OM KORT TIL TUREN OG GODE RÅD
  Jeg regner med en tur sidst i Februar til ca 1 maj i år i bil, ca 12000 km rundt i Spanien og Portugal til fiera i Sevilla 2 uger efter påske og måske f1 i Barcelona d. 26-27 hvis nogen vil vide mere, så brug min e-mail solskoldet@yahoo.dk
  GOD TUR.
  hilsen John

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account