This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3525610
  Anonym KEVH

  Hej

  På vej til Nepal i August, standser jeg i Delhi i 2 dage, og jeg vil meget gerne se Taj Mahal, som ligger 200 km derfer.

  Er der nogen som ved hvordan det er med transport mellem Delhi og Agra og hvad det koster?

  #3525622
  Anonym Ham-der

  Jeg tager til nepal til Oktober og derefter igennem indien tilbage til Delhi.

  Jeg har hørt fra en ven, at i Delhi er der hustlers der sælger ture til Agra for få penge

  #3525771
  Anonym RieHøne

  Hej.
  Jeg ved at der går et tog mellem Delhi og Agra. Jeg kender ikke priserne, men generelt er Indien okay billigt med tog. Se evt. mere på hjemmesiden, http://www.seat61.com/India.htm.
  God tur -glæd dig!

  #3525892
  Anonym Maria

  Hej.
  Er lige kommet tilbage efter fire uger i Indien. Rejste for tre dage siden fra Agra til Delhi i offentlig Aircondition bus – fin standard. Det tog ca 5 timer og kostede noget, der svarer til ca 25 kr.
  Du kan også komme på arrangede endagsture fra Delhi, men pas på ikke at ende med at skulle se en masse forskellige ting og indkøbssteder på alt for kort tid (og betale alt for mange penge!) – jeg ville hellere gøre det på egen hånd!
  En anden mulighed som allerede er nævnt, er toget. Jeg mener at have hørt, at der går et tog fra Delhi tidligt om morgenen, hvor man så kan komme tilbage fra Agra om aftenen – netop designet til at få en dag til seværdighederne i Agra. Jeg mener, man kan købe billetter til togene på nettet, men har ingen erfaringer med det…

  Rigtig god fornøjelse:-)

  #3526058
  Anonym Ronni

  Hej KEVH

  Har lige kigget en del på at tage til det nordlige indien og der faldt jeg blandt andet over det du spørger om. Man kan få en 1dags tur til agra, med morgenmad, for 35 dollars.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account