This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3538996
  Anonym Claus

  Tager du ind på Khao San Road-området kan du godt finde Teva sandaler til 20-25 USD, alt afhængig af, hvor god du er til at prutte om prisen.

  Togene har den klare fordel, at der er sovekupeer, og det er muligt at købe noget at spise/drikke ombord.

  mvh
  Claus

  #3538999
  Anonym Anonym

  Vil bare sige, at jeg var rigtig glad for at have mine sandaler med hjemmefra – de var gået til, så jeg slap for vabler. Desuden fik jeg den besked i en forretning, at de altså ikke havde sko og tøj til kvinder i min størrelse – jeg er en størrelse 38/39!

  #3538992
  Anonym annefuglsang

  Hej alle – jeg har udkig på nogle teva-sandaler i forbindelse med min 3måneders tur til syd-øst-asien. Jeg har fundet nogle til 499kr, men er i tvivl om, om det er bedre/billigere at vente og købe et par i et af de store shopping centre i Bangkok, hvor jeg skal tilbringe de første dage, ???

  Nogle som har erfarringer med at rejse m. tog i Thailand??

  #3538993
  Anonym Magnus

  Du finder billige sandaler overalt i Thailand (10 kr og opefter), men sandaler af samme kvalitet som Teva er svære at finde. Teva er gode til vandre langt, men som hverdagssandaler synes jeg klip-klappere er at foretrække. Gode klip-klappere fås for ca. 50 kr. i Thailand.

  Togene er gode i Thailand, men der er langt flere busafgange. Til lange ture er sovetoge perfekte, og hvis du vælger ventilator fremfor aircon, er det kun lidt dyrere end bus. Sovetog-billetter skal ofte bestilles noget tid i forvejen, især på nord- og syd-ruterne.

  #3539002
  Anonym Magnus

  Teva-sandalerne, der sælges omkring Khao San Road, er kopivarer. Ægte Teva-sandaler består af en blød overdel og en hård, slidstærk sål. Kopierne mangler den hårde sål og bliver derfor slidt hurtigere.

  #3539003
  Anonym Claus

  Det par, jeg købte omkring Khao San Road, var nu ægte nok. De holdt 3 år, inden jeg smed dem ud.

  En prisdifference på 600,- eller mere er vel også værd at tage med. Kopi eller ej.

  mvh
  Claus

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account