This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3502538
  Anonym jmj

  hej! jeg rejser med min gode veninde tre uger til thailand her den 20 juli. Vi starter med 2-3 dage i bangkok. Derefter fly til chiang mai hvor vi er ca. 5 dage og oplever lidt forskelligt der. Nogen der ved om det er muligt at tage på en-dages trekking ture? vi vil også gerne rafte, og har hørt at området omkring Pai er perfekt til det. Er der nogen der har erfaringer med det?
  Nå, men fra chiang mai går turen syd på. Vi ved vi vil bruge den godt sidste uge på koh samui og øerne over. Men vi har så en 4, 5 dage efter chaing mai og før koh samui, som vi godt vil have udfyldt. er der nogen der har nogle gode ideer til et område /by der kunne være spændene lige at runde? Vi er nemlig meget i tvivl selv, så håber på jeres hjælp. Hvis i ellers har nogle must-see udflugter fra chaing mai, vil vi gerne høre om dem.
  på forhånd tak!

  #3502543
  Anonym Anonym

  Ayuthaya, den gamle hovedstad er værd at besøge for 1-2 dage. Ligger ikke så langt fra Bangkok. Mange flotte tempelruiner spredt ud over byen.

  Herefter evt. Kanchanaburi, heller ikke så langt fra Bangkok – her er flere 2. verdenskrigs-ting at se – broen over floden Kwai mv. Desuden ligger der en nationalpark i området med et flot vandfald, der kan kombineres med forskellige 2. verdenskrigsting som en dagstur.

  #3502547
  Anonym gubbisnuppi

  Hej.
  Er helt enig i at Kanchanaburi, er et besøg værd. Der kan man ihvertfald godt bruge et par dage, og det er noget af det bedste, jeg har oplevet i Thailand.
  Mvh Janni

  #3502622
  Anonym Tine

  Hej! ja, ayuthaya er virkelig et smukt sted, man kan leje cykler og cykle rundt til de forskellige ruiner af templer og imponerende store buddhafigurer.
  I Chaing mai fandtes der da jeg var det et guesthouse der hed noget i retning af Eaglehouse (I+II), de arrangerede virkelig gode og profesionelle treks fra 1-4 dage, så det er værd at undersøge om det findes endnu.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account