This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3523544
  Anonym Vandborg

  Jeg er i Thailand i en uge i starten af Januar og igen et par uger i starten af Marts på egen hånd, og vil høre, om I har nogle anbefalinger om hvor jeg bør tage hen.

  Er i Bangkok og vil gerne ned til en strand et eller andet flot sted, hvor man også kan møde en masse mennesker. Det må også gerne være forholdsvis nemt at komme til og fra Bangkok.

  Håber nogle af jer kan hjælpe.

  #3523550
  Anonym Rasmus

  Vil ligeledes varmt anbefale Koh Samet. Er ikk så mange udenlandske turister på øen, men derimod thailandske. Strandene og maden er rigtigt gode!!
  Øen er ikk større end at man på et par timer kan nå at se et godt stykke på gåben. Det bedste er dog at den ligger under 2 timer i bil fra Bangkok!!

  #3523549
   comeawaywithme

  Evt. Koh Samet eller KOh Chang. Begge dele ligger forholdsvis tæt på Bangkok. Og der er mulighed for at møde andre mennesker.

  #3523556
  Anonym none

  Prøv Koh Chang, Lonely Beach, Treehouse. Der er fest og dejlige afslappede mennesker i 20 – 30 års alderen. Du bor i bambushytte lige i vandkanten, med fælles bad og toilet, til 150 – 250 B. Deres bar/spise/hygge område er helt eminent. Afslappet stemning om dagen og party om aftenen, i hippie/Wannabe rasta miljø.
  Var her igen i år, og kommer nok igen, hvis ikke de har fjernet det til fordel for endnu et millionær resor.
  -bus fra Bangkok til færgen: 250 B fra East busstation, færge 100 B, taxi til Lonely beach: 80 B. MC leje 200 B. God fornøjelse.

  #3523560
  Anonym Rune

  Hej. Hvis du vil spille golf skal du tage til Hua Hin(2 timer fra Bangok) stille og roligt sted.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account