This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3532800
  Anonym asm

  Hejsa,

  Jeg skal sammen med en veninde rejse rundt i Sydøst Asien… Vi skal starte i Thailand og har ca 1 måned der… Vi er lidt i tvivl om, hvor vi skal starte med at tage hen. Vi lander i Bangkok og vil gerne hurtigt videre derfra… Er der nogle der kan anbefale et sted vi kan tage hen, som ikk er alt for turistet… Vi har talt om Koh Chang da det ikke ligger langt fra Bangkok.. Nogle der kan anbefale den ø?

  #3532801
  Anonym Anonym

  Hej det kommer helt an på hvilken årstid i rejser. I det danske sommer halvår er der regntid Koh Chang, ikke at det er noget problem, men der er i samme forbindelse en stærk understrøm som gør at I ikke kan bruge vandet. Lidt trist når man er på Koh Chang.
  Hvad med Koh Phangan, der er mulighed for at tage nat toget ned gennem Thailand og sejle ud på øen om formiddagen.
  God rejse.

  #3532802
  Anonym Anne

  Det kommer meget an på hvad det er I vil, og hvor lang tid I har? Hvis det er trekking og kultur I vil opleve, vil jeg anbefale at tage nord på. Hvis det er badeferie, fest og farver skal I bare tage en VIP-natbus syd på, til en af øerne. Phi Phi er fantastisk, men østkysten er nok bedre i sommerhalvåret. Så fx Koh Phangan hvor I kan opleve Full Moon Party..

  #3532807
  Anonym Anonym

  Hej,

  Tak for jeres svar… Vi rejser 31 marts vi vil både til nord og syd… Men kunne være vi skulle prøve koh Phangan i stedet, hvis der ikke regner så meget der på det tidspunkt

  #3532808
  Anonym Anonym

  Hej,

  Tak for jeres svar… Vi rejser 31 marts vi vil både til nord og syd… Men kunne være vi skulle prøve koh Phangan i stedet, hvis der ikke regner så meget der på det tidspunkt

  #3532812
  Anonym Signe

  Hvis i alligevel beslutter jer for Østkysten kan jeg også anbefale Koh Samet, som ligger endnu tættere på Bangkok. Den er meget mindre, men siges at have det bedste vejr i hele Thailand?

  I kan få noget mere inspiration om øerne og resten af Thailand her: http://www.gapyear.dk/Thailand.html

  #3532858
  Anonym ChellBabs

  Koh Chang er en dejlig o 🙂 ogsaa det foerste sted vi tog hen efter Bangkok 🙂 god tur..

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account