This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3544775
  Anonym ChristinaJ89

  Hej,

  Min søster og jeg skal på en længere backpacer-rejse fra 1. august. Vi starter med tre uger i Thailand. Er der nogle, der har erfaringer med at rejse i Thailand i den måned? Nogle erfaringer i forhold til, hvor der er godt at være for at undgå for megen regn?

  På forhånd tak! 🙂
  Vh. Christina

  #3544790
  Anonym Torbensls

  Hej Christina
  Regntid er altid et omdiskuteret emne, men sansheden er at det kan regne året rundt. Dog mest i den periode du skal afsted. Det betyder typisk at du med fordel kan opholde dig på de østvendte kyster (hvis vi snakker strandferie) i den pågældende periode. Dog skal du huske på at regntid betyder pludselige og ofte korte regnbyger, som typisk kommer om morgenen eller om aftenen/natten. jeg har flere gange rejst i Thailand på det pågældende tidspunkt og ikke oplevet det som et problem. Måske skulle du for en sikkerheds skyld tage et par engangsregnframmer med. De kan købes i Tiger eller hos Matas, fylder intet, koster intet. Mangler du inspiration til en rejserute kan jeg anbefale “Backpacking for begyndere”
  God tur

  #3544797
  Anonym ChristinaJ89

  Tusind tak for svar!
  Ja, jeg har selv været i Thailand i juni, men kun få dag inden indrejse til Cambodja. Og der var det heller ikke noget voldsomt problem.
  Jeg mindes bare at have hørt, at der er visse steder i landet, hvor regnen ikke er så slem på dette tidspunkt. Vi vil gerne en kombination af badeferie og oplevelse – nok mest oplevelse. Men jeg prøver at låne bogen – vi mangler nemlig noget specifikt at forholde os til i forhold til en evt. rejserute.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account