This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3533598
  Anonym KarenogMia

  Hej backpackere!

  Vi er to piger på 20 år, som tager til Thailand d. 5 maj og en måned frem. Vi regner med at blive i Bangkok de første fem dage efter ankomsten og vil derfor gerne have anbefalinger på hostels, seværdigheder, steder at gå i byen og “ting-du-SKAL-se/opleve-i-Bangkok” 🙂

  Hvad vi herefter gør er vi ikke helt klar over. Vi skal selvfølgelig ud på øerne og vi skal tage et dykkercertifikat;

  Men på hvilke øer er vejret bedst i majmåned og hvilke dykkercentre, guesthouses og strande kan I anbefale?

  Vi vil også gerne trekke i junglen, ride på elefanter, og gøre andre “adventure-agtige” ting – men HVAD og HVOR? 🙂

  Sidst vil vi gerne have syet en masse lækker tøj, så har I en skrædder I kan anbefale?

  Vi håber, at I vil dele ud af jeres erfaringer og ser frem til at høre fra jer!

  Kh Karen og Mia

  #3533615
  Anonym sanja

  I Bangkok skal I se Grand Palace. det er smukt..

  Derefter skal I klart tage på skybar. der er udeservering på 65. sal. kæmpeoplevelse. det er dog dyrt. ca. 60 kr for en fancy cocktail – og der er dresscode. men der er den mest fantastiske udsigt udover hele bankok. gør det når der er mørkt…

  tag til chiang mai med nattog og tag en trek derfra. der kan man undervejs ride på elefanter gennem junglen – fed oplevelse. – og se små landsbyer og rafte på små tømmerflåder.

  Koh Tao og Phi Phi er gode dykker og snorklesteder.

  Skræddere ligger overalt – har ingen konkrete anbefalinger, men prøv at læg mærke til hvor mange klistermærker de har i vinduet. der er ofte anbefalinger fra rejsebureauer… de der har mange er ofte gode..

  god tur 🙂

  #3533622
  Anonym ChellBabs

  Koh Chang er et besøg værd ;O) der ligger et backpackersted på stranden der hedder Siam Hut, de er super nice og billigt ;O) Koh Tao er stedet at dykke, jeg vil anbefale Crystal Dive, de har danske instruktørere og så koster det kun ca. 1500dkkr for open water med leje af udstyr, bøger, dyk og overnatninger. Desuden er dykning efterfølgende værd at gøre på Phi Phi og Similan Øerne. Desuden er Koh Samui og Koh Phangan et besøg værd. Prøv at se om I kan ramme Phangan en dato, hvor der er fullmoon party, det er der ca. en gang om måneden ;O)
  Tager I til Phi Phi så snyd ikke Jer selv for en bådtur ud til Maya Bay, det er super flot!
  Elefanttrekking vil jeg også sige nord eller vest ;O)
  God tur

  #3533679
  Anonym Cam

  i skal helt sikkert tage til koh tao og få jeres dykker certifikat. det er thailands dykker centrum, der ligger dykkerforretninger på rækker, så det er bare at gå ind og snakke med dem og føle jer frem til hvem i har det bedst med, for langt de fleste er gode og kvalificeret. se efter om de har PADI certifikat.
  at bo der er også hamrende billigt, vi anbefalde at tage nogle af bungalow’s ned ved stranden, det er super hyggeligt og bounty agtigt og koster kun omkring 30-50 kr om dagen for 2-3 pers

  håber i får en fantastisk tur

  #3533757
  Anonym Cecil

  Jeg synes måske fem dage i Bangkok er lidt meget, for så mange seværdigheder har byen ikke. Khao san road er selvfølgelig et must (backpacker gaden). Men ellers synes jeg byen er ret kedelig.

  Hvis i gerne vil i kontakt med nogle lokale, er Kantiang Bay View Resort på koh lanta et vildt godt og billigt sted, der er ikke ret mange turisterså de lokale vil rigtig gerne tage en med alle mulige steder hen. Det er ikke smukt som phi phi, men virkelig fedt.

  #3533782
  Anonym Anonym

  Vi havde booket 4 overnatninger i Bangkok paa forhaand, for vi taenkte at vi nok lige skulle vaenne os til den nye kultur osv foer vi drog videre, Men vi brugte kun 2 af dem, da vi allerede et par dage efter ankomst bare skulle vaek!! Saa 5 dage er maaske lige i overkanten, men mindre I kan lide byens hektik… Ironisk nok sidder vi i Bangkok igen lige nu 🙂 Vi overnattede paa Sinad guesthouse som er helt fint, rigtig soed receptionist, ligger smaa 500 meter (ikke saa langt i hvert fald) fra Khao San, der er dog ikke aircon og sengene er stenhaarde.

  Udover Grand Palace skal I ogsaa se golden mountain, udsigt over byen. Undgaa irriterende tuk tuks, man bruger mere tid paa deres free fuel coupons raes end selve transporten… taxi er ideelt, men soerg for at de bruger deres taximeter, ellers er prisen pludseligt det dobbelte…

  Hvis I tager til chiang mai, hvilket klart kan anbefales, saa kan vi virkelig anbefale Sawasdee guesthouse som ligger i den gamle bydel, det er bare et super sted. Paa hjoernet ved soi 9 og moon muang ligger der ogsaa en rigtig god og ok billig restaurant. God tur 🙂

  #3533775
  Anonym Cecil

  Jeg synes måske fem dage i Bangkok er lidt meget, for så mange seværdigheder har byen ikke. Khao san road er selvfølgelig et must (backpacker gaden). Men ellers synes jeg byen er ret kedelig.

  Hvis i gerne vil i kontakt med nogle lokale, er Kantiang Bay View Resort på koh lanta et vildt godt og billigt sted, der er ikke ret mange turisterså de lokale vil rigtig gerne tage en med alle mulige steder hen. Det er ikke smukt som phi phi, men virkelig fedt.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account