This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3530818
  Anonym line5151

  Hej…
  næste somer har jeg planer om at arbejde frivilligt på en skole i Thailand tæt på grænsen til Burma. Er der nogen der har været i det område og ved hvor sikkert det er at færdes der?

  #3530827
  Anonym Jørgen E

  Hej Line.

  Vi er kommet hjem fra den store rundtur i thailand og tilbragte 3 dage i det område du omtaler. Vi oplevede ingen problemer med sikkerheden, men krysede dog heller ikke broen til burma. Der er en del soldater alle steder som står og kikker på folk, det skal man måske lige vænne sig til. Derudover var der en del tåge i morgentimerne, som senere viste sig at være afbrænding af Koka marker på begge sider af grænsen. Spec. Thailand er meget aktive med bekæmpelsen af det. Ellers er det et dejligt område.. Husk en varm trøje.. der er Koldt om morgenen og natten. God tur.

  #3531038
  Anonym jeppenp

  hvor er det helt præcist, var i kantanaburi og sonklaburi sidste år, fede steder, og vi oplvede ikke noget, dog skal man ikke tage billeder af grænsen, der stod en rimelig ophisset bumesiks soldat bag bambushegnet, og vi blev visiteret et par gange af soldater, men det var også helt op ad grænsen,

  #3531320
  Anonym Mads Andersen

  Rejste selv ind i Burma i september sidste år og havde ingen problemer. En af mine med rejsende forsatte længere ind for at udforske og endte med at blive der 2 mrd. og som han selv siger, var det helt fantastisk. Det er nok et af de sidste u udforsket lande på de kanter, heller ikke han havde problemer i burma, tror nok også det er mest politisk og et personligt valg om man vil støtte sådant et regime, der som burmeserne selv siger undertrykker folket..

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account