This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3531732
  Anonym Mads Andersen

  Malaria piller eller ej, unset skal du på hospitalet hvis du bliver smittet. Da pillerne kun er forbyggende.
  Rejste selv i det nordlige thailand, laos og cambodia uden at blive smittet.
  Jeg valgte så også at beskytte mig forbyggende med Lariam, som jeg tog i godt 10 mdr, og havde ingen bivirkninger. Men det en jo nok forskelligt fra pers til pers.

  Ellers gør dig ekstra umage med myggesprayen og køb lidt melarone hjemme fra. så i tilfælde af at du bliver smittet, kan melaronen udsættet, malariaen et par dage, og derved har du tid nok til at komme på sygehuset i chaing mai.

  Rigtig god tur
  Det er bare så hyggeligt oppe nord på.. “Thailand for 25 år siden”

  Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge hvad jeg så på min rejse oppe nord på. på http://www.thildeogmads.dk

  #3531730
  Anonym Gingerskat

  Jeg rejser til Thailand i januar måned og planlægger at starte i Bangkok og så rejse mod Koh Chang og øerne deromkring.
  Jeg er i tvivl om hvorvidt man skal tage malaria-piller, vil helst undgå det, da jeg har hørt meget negativt om bivirkningerne. På Koh Chang regner jeg med hovedsageligt at være på Lonely Beach.
  Nogen der ved noget om dette? 🙂
  Christina

  #3531731
  Anonym Anonym

  Jeg har aldrig taget malaria piller i Thailand og mener ikke det er nødvendigt. Hvis jeg ikke tager meget fejl er Thailand ikke længere et højrisiko land for malaria mere.

  #3531746
  Anonym Anonym

  Christina, hvordan kan du sige, at der er mange bivirkninger ved malaria piller, når det er forskelligt fra person til person. Det er et tydeligt eksempel på, at du har ingen baggrund for at vide det.
  Undskyld mit sure opstød, jeg forstår stadig ikke, hvorfor man ikke tager på statens serum institut eller et andet lignende sted, hvor der er kyndig vejledning istedet for at få en masse råd fra nogle, som har absolut ingen forstand på det. Bare fordi man har rejst i asien, så er jeg man sgu ikke ligestillet med en speciallæge i tropemedicin

  #3531748
  Anonym Anonym

  Prøv da lige ta en slapper, Søster Sur. Og find dig et andet site. Denne her side henvender sig til folk, der har erfaring eller søger erfaring omkring det at rejse. Herunder malaria piller. Og ikke om man har specialviden om malaria piller!

  Der er massevis af bivirkninger ved at indtage malaria piller. Det behøver man ikke en ph d grad for at vide. Det er nemlig meget individuelt. En speciallæge kan kun vejlede dig, om det er en god ide at indtage pillerne eller ej. Han kan ikke afgøre, om din krop bryder sig om det.

  Vigtigst er, at pillerne ikke giver nogen 100 % garanti. Jeg har mødt folk i Afrika, der fik malaria, selvom de havde taget alle deres forholdsregler. Og malaria i Afrika er noget alvorligere end i Thailand.

  Mit råd er, at tage piller med, men vent med at indtage dem til man har forhørt sig lokalt om risikoen for malaria i det pågældende område er til stede eller ej.

  Jeg bakker Christina 100% op.

  #3531737
  Anonym christina

  det er ikke noedvendigt.
  Og ja mange bivirkninger.

  #3531751
  Anonym Christina

  Først: Jeg skriver ikke, at der ER mange bivirkninger ved malariapiller – for nej, det har jeg nemlig ikke selv nogen baggrund for at vide. Derimod skriver jeg, at jeg har HØRT meget negativt om pillerne pga. bivirkningerne (deriblandt fra min egen læge). Så for andres skyld synes jeg, at du skal lade være med at poste sådan et surt indslag som jeg absolut ikke kan bruge til noget.

  Derefter: Tak for støtten 🙂 Jeg sætter pris på rådene. Vil gøre mig umage med myggespray/myggenet, medbringe piller og så høre mig frem alt efter hvor vi helt præcist ender med at tage hen 🙂 Tak for de gode svar.
  Christina.

  #3531940
  Anonym Anonym

  Jeg fatter ikke at nogen tør spørge til råds om noget herinde så vigtigt som tropemedicin og især malaria. Malaria medicin giver ikke med garanti bivirkninger som det bliver antydet på denne tråd. Det er ufattelig individuelt.
  Lad eksperterne (lægerne) og især statens seruminstitut vejlede om disse meget vigtige ting. Folk herinde har ikke nogen medicinsk baggrund, og har derfor heller ikke belæg for at vejlede om malaria, også selvom om det beror på personlige erfaringer. Jeg synes personligt at backpackerplanet.dk burde blokere for disse spørgsmål, for hvad hvis nu en person herinde vejleder forkert, og den person som har oprettet tråden tager disse ord for gode varer? Brugerne herinde er ikke udstyret med data omkring malariaens udbredelse hvilket kan variere fra årstid til årstid og fra område til område.
  Det bedste man kan gøre er at få sig en så detaljeret plan for hvor man skal være for derved at give lægen den bedst mulige chance for at vejlede omkring malaria. For hvis man bare siger at man skal til Afrika eller rejse rundt i sydøstasien, så vil de fleste læger nok være på den sikre side og sige at man skal tage malaria piller med.
  Og det er ikke for at være et surt opstød, jeg synes bare det er for farligt at stille så vigtigt et spørgsmål til folk som ikke er specialister på dette område.

  #3531960
  Anonym Gingerskat

  Jamen altså for crying out loud…………….
  Jeg har da ikke tænkt mig at tage afsted uden at tale med min egen læge (hvilket jeg i øvrigt også har gjort, og han var usikker på hvorvidt jeg skulle tage malaria-piller). Jeg skriver her for at høre om andres ERFARINGER og hvad de har gjort, når de har rejst i samme område. Du lyder jo som om jeg har tænkt mig at stole blindt på hvad folk herinde siger og så gøre det uden at tale med min læge. Christ.
  Dem der er utilfredse med indlægget: bland jer udenom og find nogen andre at irritere.

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account