This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3532655
  Anonym Odense1982

  Min kæreste og jeg skal 6 uger til Thailand/Malaysia/Borneo i juni/juli/august, og vi mangler hjælp til følgende:

  – Hvilket sted på Phi Phi er det bedste at bo??? – Hvilken strand er bedst? Og gerne et konkret hotel tæt på vandet 🙂

  – Hvordan kommer vi fra Krabi til Perhentian Islands i Malaysia??? Vi skal fra Krabi til Kota Bahru… går der nogle busser? Eller nogen, de ved, hvad det koster at tage en taxa så langt??? Er det evt. et bureau/rejseinformationssted i Krabi man kan kontakte og bede om hjælp på forhånd???

  – Nogen, der kan anbefale et hotel på Perhentian Islands??? Vi er nok mest interesserede i Kecil… men hører gerne for og imod Kecil ontra Besar…

  – Vi har et par dage i Kuala Lumpur… hvad skal man opleve der? (Ikke store udflugter… bare noget i/nær byen) – og hvor skal man bo (i nærheden af hvad)???

  – Nogen, der har en e-mail-adresse til Crystal Quest (Borneo), der arrangerer ture til Turtle Island??? Den e-mail-adresse, der er oplyst i Lonely Planet virker ikke..

  Håber, der er nogen, der kan hjælpe…

  MVH Jannie 🙂

  #3532663
  Anonym strelitz

  hejsa i kan tage nattoget, hvorfra der går en bus, det koster ca 500 bath…

  #3532664
  Anonym Claus

  I KL kan I bo i Chinatown. Det ligger tæt på busstationen, ti min gang fra en metro og har masser af billige steder. Jeg boede på Red Dragon.

  Sightseeing: I kan hoppe på en turistbus, som dem man ser i London. Turen tager 2 1/2 t og kører rundt til alle attraktioner i området. Man kan stå af og på på udvalgte steder. Kører også forbi China Town. Koster 35 ringgit.

  Eller tag metroen til Petronas Tower. Gratis at komme op, men kom tidligt, da dr kun er begrænset antal pr gang. Besøg Kuala L Tower. Næsten så højt som Petrolinas Tower, koster 35 ringgit og inkluderer en tur i en zoo med reptiler.

  Besøg National Museet.

  mvh
  Claus

  #3532677
  Anonym MelissaJuulsgaard

  Helt klart Petronas Tower, wow de er høje.

  Perhentians: Vi boede på Symphony Village, mener det var Kecil, men bliver pludselig i tvivl. En smule primitivt og billigt, men vi holdte meget af det og nøj hvor er der smukt.

  Ellers siger de andre nogle gode ting.
  Rigtig god tur.

  #3532790
   zaggisanja

  hej hej. fra kota Bharu kan I evt. splejse taxa. tror vi gav omkring 100 eller to hundrede kr. ikke galt når der er så langt…

  I KL skal I opleve fish spa i china town. vildt skægt og anderledes. koster ca.50 kr for en halv time hvor man får massage mens hundredevis af fisk spiser døde hudceller på dine fødder. så sjovt..

  ellers skal i ud at se batu caves. ligger uden for KL – men ikke langt. vildt god tur derud. det er en kæmpe hinduistisk hellig grotte. 600 trin derop – men det er det heleværd. når man kommer op vrimler det med nysgerrige aber..

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account