This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3524844
  Anonym Magnus

  1) Overvej at begrænse jer til max to lande, på den måde undgår I at bruge for meget tid på transport og I lærer landede bedre at kende.

  4) Med begrænset tid til rådighed er det en god ide at flyve på længere strækninger. AirAsia plejer at sætte prisen op, når afrejsedatoen nærmer sig, så det kan godt betale sig at købe billetter i god tid. Hvis I vil købe billetter mens I er i Asien så tag jeres netbankfil med på et USBdrev eller lign, ellers kan I ikke købe billetter.

  Tjek også http://www.nokair.co.th/ for ruter indenfor Thailand. http://www.skyscanner.net/ er god til at finde de biligste datoer og sammenligner flere flyselskaber.

  Om I vil flyve lige til destinationen eller spare lidt og flyve til en nærliggende lufthavn er vel kun et spørgsmål om jeres budget.

  5) Dollars og euros burde være lige nemme at veksle. Jeg ved ikke om fx. hotelpriser i Malaysia og Indonesien er i dollar eller lokal valuta, men det ville være en grund til at vælge dollars fremfor euros. I Thailand bruges kun baht.

  Overraskende nok kan man nogle gange få en god kurs ved at købe baht hjemmefra, men Visa er ellers den billigste løsning, især hvis man hæver større beløb.

  Tjek flg. for sammenligning:

  http://www.forexvaluta.dk/
  http://www.valutakurser.dk
  http://www.bangkokbank.com/Bangkok+Bank/Web+Services/Rates/FX+Rates.htm

  6) Der er tit problemer i Thailands allersydligste provinser, så undgå dem. Hvis I alligevel skal flyve til Malaysia burde det ikke blive et problem. http://www.um.dk/da/menu/Borgerservice/FoerRejsen/Rejsevejledninger/RejsevejledningThailand.htm

  #3524833
  Anonym Anonym

  Jeg mangler gode råd!

  Min veninde og jeg (20 år) rejser til Thailand i juli-august og da tiden nærmer sig dukker der flere og flere spørgsmål op. Så jeg håber at kunne få besvaret de fleste, af jer som har mere erfaring end vi.

  1. Vi har en måned at rejse i. Vores overordnet plan lyder således: Bangkok – Koh Samui – Koh Tao – Malaysia – Og muligvis Indonesien. Er denne plan helt hen i vejret?

  2. Vedr. Malaysia er vi meget på bar bund. Er vejret bedst på øst- eller vestkysten i august? Er der noget vi bare må opleve? Der er ikke noget bestemt vi VIL opleve, men da vi får rigelig med strand i Thailand kunne det være spændende at opleve noget andet end bare sand! Muligvis noget med dyr 🙂

  3. Jeg synes at have læst noget om at man kan tage med en båd fra Malaysia’s vestkyst til Indonesien (Sumatrais) Husker ikke om det var Medan man kunne komme til. -Har nogen erfaringer med dette? I så fald vil jeg gerne høre nærmere om hvordan og hvorledes.

  4. Da vi kun har en måned at rejse i fortrækker vi at komme rundt med fly. Jeg har før rejst i Thailand med bus og tog og finder det ikke optimalt denne gang p.g.a. vores sparsomme tid og størrer plan.
  -Har set at Airasia har mange destinationer og billige billetter. Skal man bestille hjemmefra eller er det lige så godt at vente til man er dernede?
  Har nogen erfaringer med at flyve fra Bangkok til Koh Samui eller til Surat Thani? Det er dyrest at flyve direkte til Koh Samui, derfor har vi tænkt på en af lufthavnene “tæt” på og så tage videre med bus og båd til Koh Samui eller Koh Tao, men er dette besværet værd med hensyn til at spare nogle 100 bath?

  5. Da jeg var i Thailand nogle år tilbage havde jeg dollars med til at veksle. Er det stadig dollars der er “lettest” at veksle eller skal jeg tage Euro med i stedet?

  6. Med hensyn til religion. Jeg ved at der er mange muslimer sydpå og med denne terror krise, har vi så noget at frygte? Noget vi skal være ekstra opmærksomme på?

  Det var vidst det indtil nu. Håber I kan hjælpe.

  Mvh Tanja

  #3524863
  Anonym Raslyng

  Som Magnus siger, så nøjes med 2 lande. Der er mere end rigeligt at se i Thailand og Malaysia (jeg nævner de to lande, fordi de ligger ved siden af hinanden og fordi jeg har været der).
  Flyv til bestemmelsesstedet. Det andet bliver for omstændeligt, når I vil nå så meget på så kort tid.
  Østkysten af Malaysia er perfekt i august. I siger, I får nok af strand i Thailand, men jeg anbefaler nu alligevel Perhentian Island(det ville jeg vælge frem for Koh Tao, jeg har ikke været på Koh Samui). Men alt kommer jo an på, hvad I er til. Er det fest, så bliv i Thailand. Er det ro og afslapning(+evt. let dykning), så tag Perhentian!
  Cameron Highlands er anbefalelsesværdigt. Melakka, Kuala Lumpur mm. er OK, hvis I er der alligevel. Ellers skulle I tage nogle af de små byer for at se det “autentiske” Malaysia.
  Vi fløj fra Bangkok via KL til Kota Bharu med Airasia. Køb bare hjemmefra, hvis I kender datoerne. Der er kun få billetter i højsæsonen.

  God tur.
  Raslyng

  #3524865
  Anonym Anonym

  Tak for de gode og hurtige svar, nu blev vi da en smule klogere 🙂

  #3525391
  Anonym Anna-Louise

  Hej. Hvis I skal til Malaysia, så skal I da tage til Borneo, der er verdensklassedyk i Semporna. Vi så 12 havskildpadder på én dag, samt revhajer og alt muligt andet, det var helt fantastisk. I kan også bestige Mount Kinabalu, også rigtig fedt. Der er så meget at se i Malaysia, men synes Borneo delen er federe. Vi var også på Perhentian, men rigtig meget af revet er ødelagt, så det var ærligt talt meget trælst! Men ellers som Raslyns siger, Cameron highlands på peninsular delen, super flot! Men var mere til Borneo. Rigtig god tur:)
  Anna-Louise

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account