This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3504171
  Anonym fulle

  Hej!
  Vi er et par gutter der efter 3.g havde tænkt os at tage til Thailand. Vi har flere spørgsmål og har fundet en del brugbart i andre indlæg men ønsker noget mere specifikt ud fra vores ønsker.

  For det første vil vi høre om I har nogle forslag til hvad der i kombination med en rundrejse (eller hvad turen nu bringer) i Thailand ville være gode muligheder – andre land(e) etc.???

  Vi er ikke super glade for overrendte områder (meen en fest eller to skal der være plads til – full-moon-party 5. november og 6 dec.???) og vil derfor gerne prøve kræfter med backpackerlivet. Men en ting ligger ihvertfald fast: Sydthailand á la “The Beach” – har I nogle forslag?

  Og hvad skal vi regne med i budget for tre måneder i områder med samme prisniveau som Thailand? – gælder lonelyplanets hjemmeside med 500THB pr. dag pr. person? Det lyder umiddelbart af lidt…? Men selvfølgelig er det kun overnatning og mad…

  Og flybiletter?

  Tak for hjælpen (hvis der kommer noget ;D)

  Christian & Bjarke

  #3504177
  Anonym Anonym

  Hej

  Har selv været i Thailand i 6 mdr, og 500 THB pr. dag er ok hvis i deler værelser, ellers kan det godt være et lille problem. Men man kan jo altid spise lokale steder i stedet for resturanterne hvor retterne koster op til 5 gange så meget!!! Men hvis i skal på ture og i byen er det alt for lidt. en øl koster ca 120 THB for lidt over en halv Liter, men en billig tur i byen kan også lade sig gøre hvis i køber “spande” med thai rom og cola!!! ca 150 THB og 2 – 3 ja så er man godt kørende.

  Strandliv: tja der er mange gode steder, Phi Phi, ko lanta, Ko samui og ko Pha-Ngan. De sidste to er dog en del turistet!!

  Det kan også varmt anbefales at tage et smut til Cambodia et smut, da i jo skal ud af landet 1 gang pr. md og have fornyet visum…

  Håber i kan bruge det ellers bare skriv.

  Hilsen Brian

  #3504178
  Anonym Anonym

  Hvis i vil dykke el bare trænger til at tage et ikke så touristet sted hen så er Ko tao perfekt. Ligger ikke langt fra Kho Pha Nang m full moon party’n.
  Jeg kunne sagtens leve for 500 bath pr. dag. Det kræver bare prioritering og en god gang “bargening”. Man kan sagtens for øl til 60 bath og buckets til 120.
  Og som sagt ovenover så spis lokalt og helt klart mad fra gaden etc. Det er mindst lige så sikkert som restaurenter, bare billigere og hyggeligere.
  Full Moon party er mest fuld i højseson omkring december og januar. Men der kommer mange mennesker lige meget hvad, så november kan måske være en fordel mht til hotelværelser etc. Kom 5 dage i forvejen for at være sikker.
  De billigste flybilletter kan findes hos det Russiske selskab aeroflot. Omkring 4000 kr i højsesonen. Men ellers så tjek tilbud fra forskellige rejseberauer.
  Mvh. Camilla

  #3504180
  Anonym Katrine

  Hej!
  Giver Camilla ret.. Koh Tao er stedet – hvis I søger “paradis”. De turister der er der, er kommet for at dykke, da det er et af de flotteste steder at dykke i Thailand. Øen er ret lille, og har strande som på et postkort.
  Det er, som I nok ved, billigt at være i Thailand, og I kan sagtens spise jer mætte for ikke ret mange penge! Det der koster mange penge er, at komme til og fra landet – når man først er der, er det billigt, hvis man altså ikke har et vildt overforbrug.
  Med hensyn til flybillet osv. så tjek jysk rejsebureaus hjemmeside: http://www.jyskrejsebureau.dk
  De er utrolig hjælpsomme, og hjælper med alt fra flybilletter til steder at bo osv.
  Håber I kan bruge noget af det – god tur!
  Mvh. Katrine

  #3504188
  Anonym Fulle

  Mange tak for svarene. De har været så gode at der er yderligere to gutter der er hoppet med på vognen :D… Så det lyder brugbart det hele!

  Vi holder et lille planlægningsmøde her om et par dage, så jeg har lige et par spørgsmål til:

  Ud over de strande og øer I nævner, har I så nogen erfaring med Railey Beach?

  I forbindelse med andre lande vil vi helt sikert overveje Cambodia som en mulighed. Vi har også snakket med Kilroy, der har sine jordomrejsebiletter. Har I nogen erfaring med disse? ¨Ville det være urealistisk at nå Thailand, Fiji (eller Australien) og USA’s vestkyst? Det lyder umiddelbart som en billig måde at få flybiletter på…

  Mvh. Christian, Bjarke, KB og Mads

  #3504189
  Anonym fulle

  Forresten, hvad gør I med penge undervejs? Bruger I rejsechecks, kreditkort, kontanter eller hvad???

  Mvh. Christian, Bjarke, KB og Mads

  #3504191
  Anonym Marlenejensen@hotmail.com

  Jeg har været på Railay Beach. Fedt sted. Ikke de lækreste strande i Thailand, men ganske udemærkede. Stille og roligt med et par hyggelige barer. Masser af muligheder for at tage ud til omkring liggende øer og snorkle og sejle i kajak. Super flot. Og så kan man komme ud at klatre. Man kan tage en halv eller hel dag. Helt vildt fedt.

  Har ikke erfaring med jorden rundt billetter gennem Kilroy, kun gennem Jysk, hvilket fungerede fint. Synes måske I vil lidt meget på 3 måneder, men det er en smagssag. Bare pas på I ikke sætter jer et for stramt program. Cambodia er også super spændende og har også nogle udemærkede strande i syd. Helt klert anbefalelses værdigt.

  Jeg har også været på Fiji og i Australien, så skriv bare hvis I har spørgsmål.

  Mvh. Marlene

  #3504195
  Anonym Anonym

  Tag visakort med, og nogle dollars de er altid gode at have med just in case!!!

  #3504197
  Anonym fulle

  OK, endnu engang tak!

  Vi har snakket med Kilroy i dag og vi bestiller højst sandsynligt en “World Expedition”. Og så forlænger vi det lidt :D… 2 til sammen måneder i Thailand og Cambodia, 5 måneder working holiday i Australien, ca. 1 måned på Fiji og en måned på USA’s vestkyst…

  Hvor lang tid skal man have været ude af Thailand man har 30 dages ophold uden visum igen?

  Hvad skal man regne med i budget pr. dag pr. person i AUS og USA og for den sags skyld også Fiji…?

  Mvh. Mads, Bjarke, KB og Chrstian

  #3504198
  Anonym camilla

  Svar på Visum sp.
  I skal bare en tur over grænsen og tilbage igen. Det er lige meget hvor længe i bruger i landet. Som regel er der ikke noget at se ved grænseovergangene alligevel. Jeg hoppede over grænsen ved Burma og ved Malaysia. Begge ture var bare en tur igennem stempelboderne og så tilbage igen. Ved Burma koste det 500 bath at komme tilbage igen, og ved Malaysia var det gratis. Det er virkelig nemt, men en ting som er endnu nemmere er at få et 3 mdr. visum i Dk. Så slipper i for grænseturen. (Man kan ikke få 3 mdr. når først man er i Thailand…tro mig, har prøvet)
  I øvrigt burde i helt klart tage til sihanoukville i Cambodia.

  Camilla

  #3504200
  Anonym Fighter

  Regner selv med at tage til AUS engang, i skal regne med 10000-15000 pr måned. 15000 er også med alle de ture i næsten vil på og self et sted at overnatte og mad 🙂
  Aus er ik det billigste land at leve i, (rejse i)

  #3504221
  Anonym Anonym

  Perhentian Island i Malasysia er super – bedre end strandene i Thailand. Og her er også utroligt godt at dykke og snorkle. Men jeg er ikke helt klar over om det er off season på det tidspunkt i rejser. Prøv at søg på nettet.

  GOD TUR

  #3504220
  Anonym fulle

  OK, det lyder fint. Vi bestiller bare visum hjemmefra. Nu har vi også købt billetter: KBH-Vienna-Bangkok // Kuala Lumpur-Sydney-Kuala Lumpur-Vienna-KBH… I alt ca. 9500,- med mulighed ofr at ændre tider undervejs :D!!

  OK, sidste spørgsmål i denne omgang. Vi har hørt om flere gode strande i indlæggene, men:

  Hvilken strand SKAL man se i Thailand..? (evt. sted)

  Mvh. Mads, KB, Bjarke og Christian

  #3504246
  Anonym Mads

  Hvis i søger en rigtig postkort strand, skal i tage railay istedet for Koh Tao.. Vi var på Koh Tao først, og troede ikke det kunne blive bedre, men senere på turen tog vi ud til railay, og gik om på den anden side af halvøen, hvor Pranang Cave beach ligger.. Det er så ekstremt smukt, at det skal opleves…

  (Og husk boys, når i er i Bangkok, så er i nød til at se Muay Thai.. (thaiboksning))

  God tur, jeg tager selv afsted efter 3.g – Det blir så wicked..!

  #3504269
  Anonym Anonym

  Det lyder fandme i orden!!!

  Tak for alle tips og anbefalinger…

  Vi tales ved…

  Mvh. Mads, Kb, Bjarke og Christian

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 15 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account