This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3528722
  Anonym Kbekker82

  Vi er tre gutter, der skal rejse rundt i Thailand og Malaysia. Vi vil høre om, der er nogen der ved om det er muligt at købe flybilletter mens man er i Asien, så man slipper for at skulle købe dem over nettet eller om det så bliver meget dyre? Det er i forbindelse med rejse mellem Thailand og Malaysia..

  /Bekker

  #3528723
   comeawaywithme

  I kan sagtens købe billetterne dernede. Der er masser af rejsebureauer der kan hjælpe. De billigste billetter finder I dog hos Air Asia som er online booking. Men det skulle I også kunne gøre dernede. Der er vist også nogle få bureauer der er begyndt at sælge billetter med Air Asia.

  #3528729
  Anonym Anonym

  ja det kan i sagtens gøre. Kan ikke helt huske priserne, men mener at det var omkring 250 one way.

  #3528727
  Anonym Rasmus

  Der er masser af rejsebureaur der sælger billetter fra airasia, one-two-go osv. så tager de bare et mindre gebyr… Så det er intet problem.. Men ellers kan man altid tage ud i lufthavnen, da der stort set aldrig er helt udsolgt på nogle afgange..

  #3528740
  Anonym Anonym

  Tak for jeres svar:)

  #3528736
  Anonym Jesper Jensen

  AirAsia skal bare købes på deres hjemmeside, så sparer i gebyret fra et rejsebureau. Alle billetter er alligevel elektroniske i dag, så det gør ikke nogen forskel.

  Jeg mener også Tiger Airways flyver Thailand-Malaysia.

  #3528756
  Anonym M.I.

  Til Info vil Air Asia’s egne kontorer ikke udstede enkelt billetter til Thailand. Man skal købe en retur så de kan se man forlader landet igen. Men det er ikke et problem ved alle de andre rejsebureauer. De kræver bare et mindre gebyr.. Men køb på nettet. Det er lettest og billigst.

  #3529015
  Anonym kat85

  vi har lige floejet med tiger airways fra singapore til kota kinabalu – borneo igaar. vi bookede det paa nettet og var lidt usikre paa hvordan det fungerede… men det er super nemt ingen problemer der. vi betalte 440 kr. for os begge inkl forsikring og 20 kg bagage… det kan vist ikke goeres billigere. og vi bestilte kun 3 dage i forvejen. og har hoert det er det sammen med air asia.

  har hoert at rejsebureauer tager gebyrer 😉

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account