This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3527371
  Anonym Karin

  Hej
  Ved desværre ikke noget om laos m.v. men i skal først booke guesthouse eller lig. når i kommer frem. Det er både nemt og billigerer. Og så kan man se hvad man betaler for. Togplan kan I finde på nettet. Bare skriv Railway Thailand på google.

  #3527372
  Anonym lone traveller

  Glem Burma, medmindre de har lavet reglerne om siden for 6mdr siden, hvor jeg var der kort.

  Du kan kun få turistvisum hvis du ankommer med fly til hovedstaden. Ved de andre grænser får du kun et endagsvisum, og det brugtes oftest til såkaldte visaruns, inden Thailand lavede reglerne om, så man kun fik 14dages forlængelsesvisum for et reentry.

  I siger i vil sejle gennem Laos… men hvis i “sejler igennem”, så ender i i vietnam eller cambodia? Jeg ved ikke meget om Laos, men 5 dage lyder af ret lidt. I kunne uden problemer bruge 1 måned i thailand alene.

  Genrelt kan jeg sige, at det er hul i hovedet at bestille sovepladser forud… super nemt og meget billigere og efter min mening også mere bekvemt selv at finde. Så kan man også se det først, og man kan lave sine planer om :). Selvom 30 dage er en ret kort backpackertur, så kan man da alligevel godt nå at få følelsen af, at man er helt fri og bare tager derhen man har lyst eller bliver hvor man er. Det er fedt – langt federe end at følge en plan synes jeg.

  #3527368
  Anonym contrynen

  Gemalen og jeg har holdt “møde” om vores Thailandsferie i 2009.
  Vi er blevet enige om
  – Vi tager afsted i en måned
  -at tage derned i november
  -Bliver 2-3 dg i Bankok
  – Tager Nattoget til Chiang Mai.
  Nu kommer så det vi er i tvivl/uenige om.
  – Vi vil gerne ca 5 dage til Burma(Myanmar)
  – Vi vil gerne ca 5 dage til Laos og videre derfra til Thailand
  Men hvor i Thailand tager man “ind” i disse lande og hvad med visa??
  – Sejle gennem Laos, men hvorfra??
  Når vi mkommer til Thailand igen regner vi med, at tage stille og roligt ned til F.eks Koh Kood og derfra igen tilbage til Bangkok
  Alt i alt ca 30 dage, hvor vi så rejser til DK igen
  Så Thailands “specialister” Hvordan lyder det?
  Jeg er ved at blive rundtosset af at kigge på nettet.(hvor skal man lige kigge)

  Vi er ueinge om
  – vi skal bestille hotel/guesthouse som vi kommer frem eller forudbestille hjemmefra
  – Kan vi selv finde ud af og bestille visa til burma og laos
  Links, tips , gode råd og alt andet modtages med TUSIND TAK.
  Vi er 42 og 45 år og første gang vi skal rejse i 30 dage og I Thailand

  #3527376
  Anonym Anonym

  jeg har hørt/læst et eller andet om man kan sejle på en flod og ankomme til hovedstaden i laos og derfra videre til Thailand. kan selvfølgelig ikke finde det igen

  #3527388
  Anonym Rasmus

  Fra Chiang Mai kan man købe ture hele vejen til Luang Prabang i Laos(fed by)… Jeg vil dog anbefale at købe turen i Chiang Rai i stedet, da det er mere reelle priser… Det tager 1 eller 2 dage afhængig af om man tager den lange eller hurtige båd. Den hurtige båd bliver frarådet af alle rejseselskaber!!
  Fra Laung Prabang er der stadig en del vej til Viantiane!! Så 5 dage lyder som meget meget lidt.. Man kan bruge 3-4 dage i både LP, Vang Vien og Vientiane hver,…
  Book intet hjemmefra!!!
  Hvis “burma” er et must så overvej at købe en retur billet på http://www.airasia.com til yanggon… Så er visumproblemet løst… Laos visum kan fås ved grænsen i nord til ca 30 dollars..

  #3527453
  Anonym Michael

  Jeg kan varmt anbefale Laos og vil også give de andre brugere ret i at 5 dage er for lidt.

  I kan sejle fra Nord-Thailand ned af Mekong floden til Nong Khai som er grænsebyen mellen Thailand og Laos. Herfra er det nemt at komme over Friendship broen til Vientiane (med bus eller tuk-tuk). Ved grænsen til Laos får i uden problemer Visa (husk pasbilleder).

  I skal nok lige overveje Burma en ekstra gang. Som “almindelig” turist får i kun lov til at se det som diktaturet vil have i ser. Mange steder er det ikke tilladt at rejse rundt på egen hånd. I kan sagtens gøre det med hjælp fra de lokale. De er meget hjælpsomme, men de løber en stor risiko ved det. Og hvis i bliver “opdaget” i de lukkede områder kan det også give problemer for jer. Men vil i bare se hovedstaden så bliver det ingen problem.

  #3527499
  Anonym nextstopindien

  November er den bedste måned i thailand!! Få turister og priserne er langt under hvad men skal af med fra dec til feb, men det regner stadig lidt sydpå. En måned lyder af meget, men den går stærkt (alt for stærkt). Med kun en måned ville jeg minimere transporttiden, flyv frem for tog og bus. Billigste billetter finder i på: http://www.airasia.com
  Det eneste tidspunkt på året hvor det er nødvendigt at booke guesthouse hjemmefra er til jul og nytår, i november finder i let steder at overnatte. Brug en guidebog, men lyt mere til andre rejsendes erfaringer. Visa til Laos køber i på grænsen (ca. 30$)
  Burma er mere bøvlet, skal laves på ambasaden i Bangkok og der skal flyves ind og ud.

  Held og lykke og god rejse fra John (5*5 måneder i Thailand)

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account