This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3505790
  Anonym jabbi

  Hej – er der nogen der ved om man kan tage et direkte tog fra Varanasi til Darjeeling, og hvor lang tid det i så fald ca. tager. Og om det er muligt at rejse fra Darjeeling-området ind i Nepal?

  Jabbi

  #3505797
  Anonym Daniel

  Hey. Der går et tog til en nærliggende by. Der er ikke nogen tog fra den ordinære trafik der kan nå helt op til Darjeeling. Men som sagt ét tog går hele vejen til den nærmeste store by. Tror det går et par gange om ugen. Prøv at få fat i den store indiske togplan. Kan ikke lige huske hvad den hedder, men man kan få en bog hvor alle tog og afgange er i. Det gør livet noget nemmere i Indien.

  #3505794
   Den Rejselystne

  Hej!

  Nu vil jeg ikke fremstå som en eller anden idiot, men jeg håber, at du har hørt lidt, om hvad der er sket på togstrækningerne i Indien i dag, så jeg ville nok være lidt betænkelig med at tage af sted lige nu og her!

  Men jeg håber, at hvis der er backpackere i Indien, at i alle har det godt for må det være uhyggeligt at befinde sig der lige nu.
  Vi tænker på jer..

  Den Rejselystne

  #3505814
  Anonym Anonym

  Tag det roligt – Indien er kæmpe stort og der har altid været problemer en gang i mellem vedr. Kashmir.

  Jeg vil ikke være bange for at tage afsted. Husk dog altid at tjekke om rejseforsikringen gælder, når man rejser til at land som UM.dk har på obs-listen.

  #3523856
  Anonym :)

  Hej

  Er der nogen der kender lidt til prislejet for en togbillet i indien? Hvis man vil rejse fra Delhi til New Jalpaiguri? Jeg kan ikke finde noget om hvad det koster.

  #3532193
  Anonym Den erfarne rejsebums

  Hej

  De indiske jernbaner billetkontor: http://www.irctc.co.in Her kan du reservere og købe billetter. Bestil i rigtig rigtig god tid. Problemet er dog at jeg hverken kan bruge mit visa eller master-card.
  Er der nogen der kender en anden måde?

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account