This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3523669
  Anonym line

  Jeg rejste selv rundt med tog i Kina i marts og det er nu meget simpelt, hvis man lige hjemmefra forhøre sig omkring hvilke strækninger der kan være særligt svære at få billetter til i februar.
  Vi måtte for eksempel bestille billetter fra Xian til Shanghai en uge eller to før afgang for at være sikker på at få en seng.

  #3523665
  Anonym Anonym

  Da vi i februar skal rejse rundt i Kina med tog, søger vi nogle gode tips fra jer, som har prøvet det.
  På forhånd tak

  #3523691
  Anonym Hanne G

  At kører i tog i Kina er en oplevelse i sig selv.
  Som vestlændinge vil kineserne af og til snyde og forsøge at sælge de dyreste billetter til jer – også selvom i beder om 3. klasse – og de rent faktisk HAR ledige pladser..
  Der kan bruge det trick – når de påstår at de kun har 1.klasses billetter tilbage – at ryste på hovedet og gå – pludselig, kan det snildt bikse op med den billet i i første omgang bad om..
  Men hvis i rejser på en lang strækning, så sørg for at udgå hardseeter. Det er ganske enkelt ulideligt at sidde ret op og ned mellem levende høns, fyldte bleer og urinerende unger i 24 timer.. Hvis i har booket en hardseeter, vil i på toget kunne med bestikkelse på en ca. 100 yan blive opgraderet til hardsleeper..
  Jeg kan i øvrigt anbefale politikkens ” turen går til Kina “, bag i bogen er der en glimrende guide til hvordan man aflæser billetten korrekt, køber den korrekte osv.
  Når i køber billet, er det lettest for både jer – og billetdamen at på forhånd have skrevet bestemmelsessted, afgangstidspunkt og dato ned på et stykke papir.. Måske kan i endda få en af personalet på jeres hostel til at skrive det ned på kinesisk for jer.. Det gør det hele rigtig nemt:-)
  Forresten, togene går ALTID til tiden- så kom til tiden:-)

  Ha’ en god tur- GLÆD JER..!

  MVH. Hanne

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account