This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3524156
  Anonym kirkeskov

  Hejsa,

  Vi er 2 drenge der i juni 2009 planlægger at tomle til Moskva, for derefter at tage den transsibiriske jernbane til Ulan-Bataar og efterfølgende Beijing. Vi vil gerne nogle informationer vedrørende erfaring om at tomle til Moskva samt Rusland generelt, mere specifikt vil vi gerne vide noget om hvor lang tid det evt. kunne tage så vi kan planlægge togrejse derefter.

  Hvis nogen har erfaringer med visum, indrejse og afgang fra Moskva og den transsibiriske jernbane.

  Alle ideer og erfaringer er velkomne, da vores planlægning endnu ikke er nået langt.

  På forhånd tak!

  #3524157
  Anonym Hanne

  Hej, jeg har taget den samme tur som jeg – fra moskva, til Ulaan Bataar og så Beijing – glæd jer glæd jer glæd jer! tomlede også på et tidspunkt – ( egentlig kun fordi vi var på røven..) – men at tomle er fint, hvis man lige giver lidt for det, og er flere, så er der ingen problemer..
  Ang. visum, synes jeg at i skal kontakte ‘ alt-rejser ‘ – de er specialister i Rusland, og kan hjælpe med visum. De kan give en invitation fra ‘ go to russia ‘ hvilket er nødvendig for indrejse.. ) HUSK at registrere i Moskva! Ellers rejser i illegalt – ( det gjorde vi ) og får big time problemer med politiet… Specielt udlandske drenge bliver tjecket – og de ER, – altså politiet, ret korrupte..
  Til den transsibiriske køber i bare billetten på banegården- køb lonley planets lille parlør – den er guld værd..
  Vi fik den rigtige billet ved at sige “Transsibirskji na Omsk ” ( skulle til Omsk ), og give en lap med ønsket afgang – det gjorde det meget lettere for både billetdamen og os..
  Nogle gode ting at have med er i øvrigt billeder hjemme fra af f.eks. af familien og venner osv.. Russerne i toget elsker selv at vise billeder frem, og holder af at se jeres – en rigtig god måde at komme i snak på..
  Hav evt. også en flaske vodka, øl, chokolade eller andet i tasken – det er go skik at give ud til medpassagerer – på den måde endte vi med at holde fest med en samling russiske soldater:-)
  Når i kommer til Mongoliet må i love mig at tage med jeep ud og opleve landet – det ÉR verdens skønneste land!

  #3524158
  Anonym kirkeskov

  Hej hanne,

  Tak for det hurtige svar!
  Vi har talt lidt med altrejser allerede, men hvordan er det med visum til Rusland hvis vi skal tomle? Det er vist noget med at man på forhånd skal have invitation fra et hotel? Eller sørger altrejser bare for at man får et 30 dages visum?

  Hvis vi skal tomle skal vi jo have en okay fast tidsgrænse til at nå Rusland indenfor en vis periode. Har du (eller nogen andre) en anbefaling mht. hvor lang tid det ville tage?
  Vi har overvejet at tage færgen fra Kbh til Polen og så tomle derfra. Et estimat på hvor lang tid det ville tage ville være cool.

  Mht. jeeptur i Mongoliet – hvordan og hvorledes med overnatning i det land? Hvor lang tid og hvor meget koster en jeeptur (hvis du da kan huske det? 🙂

  På forhånd tak!

  #3524808
  Anonym h2o

  I skal have et visum til Rusland, og ved ankomst til Moskva (eller hvor i nu lander) skal i registreres. Det kan gøres ved at man kender nogen som går på posthus og gør det eller ved at henvende sig til Politiet. Eller evt ved at have hotel overnatning – så sørger hotel for det. Alt dette ved alt rejser.
  Men husk lige sprogproblemer – for der vil ikke være nogen hos politi som forstår Engelsk.
  Og så skal man være forsigtig (men det ved i nok) når man “tomler” i Rusland – det er ikke som i “Europa” (jo Rusland er Europa men en anden verden) og fattigdom på landet er stor.

  Men god tur.

  Problemer er jo til for at blive løst 😉

  #3525907
  Anonym mp

  fedt projekt gutter.
  Overvejer at ta’ selv samme tur, bare omkring januar februar for derved at få den gode sæson med på New Zealand og ramme USA på det rigtige tidspunkt, omkring slutningen af april/starten af maj.
  Er der nogen der ved, hvad et billigt backpacker-budget min. kommer til at lyde på, når vi snakker Rusland?
  Mvh. Magnus

  #3525909
  Anonym kirkeskov

  Hej mp,

  Vi har snakket med altrejser i sidste uge omkring turen. Selve tomler-turen er lidt omlagt, så vi tager i gennem Sverige og Finland til Skt. Petersborg.

  Mht. den transsibiriske så koster turen inkl. visum, togrejse med 2 stop på 2. klasse (4 i en kupé) og evt. vaccinationer (jeg har udregnet ud fra dem der anbefales i Rusland, Kina, Mongoliet) cirka 7500. Så skal man så ligge kost oveni – samt indlogering og ture de forskellige stop. Vi har ikke lavet prisoverslag endnu, da vi lige skal have snakket mere om hvilke ture vi skal på osv.

  Sig endelig til hvis du finder mere brugbar info 🙂

  #3530844
  Anonym Carla

  Når man rejser med den transibiriske jernbane fra Moskva til Beijing, skal man så have visum til Mongoliet? Hvis nu jeg ikke står af? Hvis ja, kan jeg så købe det på togstationen i Moskva når jeg køber billet til den TS????

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account