Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3545541
  Anonym Miawnus

  Vi er 2 drenge som har tomlet en del rundt i Danmark og vil nu gerne sætte 2 – 3 uger af i sommerferien til at komme sydpå.

  Vi vil gerne ned mod Monaco eller Italien og evt. gerne igennem Amsterdam og Frankrig..

  Vi har tænkt os at bruge meget couchsurf – men vi er i tvivl om hvor hurtigt det mon vil gå?

  Er det realistisk at tage forbi Holland, Belgien og Frankrig inden vi når Monaca/Italien og et smut forbi Schwiez ville eller ikke være dårligt..

  Vi overvejer lidt bare skyde hurtigt ned igennem Frankrig da det nok er sjovere omkring Monaco og Italien..

  Kan i anbefale nogle steder på turen? og er der nogle lande hvor folk bare er helt fucked op til at samle op?

  Vi tager gerne et fly hjem for max. ca 2000,- ellers er det med tomlen hjem af igen – straight mod KBH.

  #3545544
  Anonym lauridsen_lars@hotmail.com

  hej drenge.
  Super godt,husk det er jer der bestemer farten,alt er mulig,det er nogen år siden jeg selv har tomlet ,mest i Danmark og fra Danmark til Tyskland,et par gange i östen,
  Forslag,der köre mange lastbiler fra Danmark ned over syd Europa og fra syd Europa mod Danmark,i kan fange de mange lastbiler ved graensen i Tyskalnd,husk og del jer op,da det er letter at komme op at köre hvis i står på landevejen,steder og se i Europa,er du vild,Europa har alt hvad der er er vaer at se,köb lonely planet,husk og tag et lille telt med plus sovepose,godt og have i baghånden,da i kommer til at bruge noget tid på landevejen,to billig mobil telefoner så i har kontakt med hinanden hvis i deler jer op,husk også der er Europa busser som köre Europa tynd,,lykke til.lars

  #3545575
  Anonym Magnus

  Jeg har tomlet en del og har bedst erfaring med Tyskland. I Frankrig kan det være svært og i Spanien sværere. I det nordlige Italien er det også gået rimeligt nemt. Som alene fyr har det typisk taget mig to dage at nå til Italien og tre til Spanien. Rejser I to fyre, vil det nok gå langsommere.

  De bedste steder at få lifts er ved store rastepladser eller ved travle motorvejstilkørsler. På rastepladserne kommer I hurtigere videre, hvis I henvender jer til folk end hvis I bare venter ved udkørslen.

  Begræns jeres bagage – folk gider ikke tage jer med, hvis I har to kæmpe rygsække med. Couchsurfing kan nok blive svært, når I ikke kender jeres præcise ankomster.

  God rejse!

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account