This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3525450
  Anonym simonholm

  Hej alle
  Min kone og jeg skal med den transirbiriske jernbane fra moskva til beijing. Kan det lade sige gøre at købe togbilletten i moskva???? eller skal man købe den hjemme fra??? Vil hører om nogle har erfaringer med at booke ture fra irkutsk og ulaanbaatar på stedet.

  på forhånd tak

  mvh susanne og simon

  #3525471
  Anonym M&T

  Hej simon
  Vi skal også med den transirbiriske gennen rusland. Det jag fandt ud af var at det var næsten umuligt selv at bestille turen, men at man der imod skulle bruge et rejsebureau til at bestille turen, da det hele skal være planlagt for at få visum til Rulsand.

  #3525478
  Anonym Anonym

  I kan sagtens rejse uden rejseselskab – for mig at se er det gode penge lige ud af vinduet. I kan evt. få altrejser ( specialister i rusland ), til at ordne invitationen, således at i blot skal registrere jer når i kommer til Moskva, det kan i gøre på mange af hotellerne, ellers spørg. Da jeg og en ven tog den transsibiriske, købte vi altid billetterne på stationen. Det er der egentlig intet problem i, bare man er tydelig over for billetdamen. Vi brugte ordene, da vi f.eks. skulle til irkutsk: ” Transsibirskji na Irkutsk “, og gav hende et seddel med dato, og ønsket afrejsetidspunkt så var det klaret. Ved denne facon, kunne vi nøjes med 2300 kr. fra Moskva til Beijing. På denne her fleksible rejsemåde, er man heller ikke bundet til nogen bestemt tidsplan.. Ang. ture fra irkutsk og Ulaanbaatar, så kan de købes på ho(s)tellerne. Hvis i vil ud på øen Olkhon, kan i egentlig bare nøjes med at tage bussen og færgen, men husk at bestil logi. Fra ulaanbataar kan man ikke sparke sig frem for udbud. Ture i jeep og hesteryg, kan arrangeres lige efter jeres hovede af hostelpersonalerne. I kan roligt glæde jer:)

  #3525479
  Anonym Sarah M

  Har I erfaringer om at rejse modsat vej?

  #3525487
  Anonym Anonym

  tak for dit svar det er super!!!

  #3525498
  Anonym Anonym

  Det er nok den mest spændende måde, at rejse på egen hånd og kan klart anbefales hvis man har mod på dette. Men så mange penge er der vist ikke at sparre, vi fik jysk til det og betalte 2600 pr pers. fra Moskwa til Beijing med stop i Irkutsk og Ulanbaator.

  #3525499
  Anonym M&T

  Hej Sarah
  har lige set på tog planen og det er ikke noget problem at rejse modsatte vej gennen kina til Rusland, prisen er også den samme.

  #3525516
  Anonym Anonym

  Helt sikkert en fed måde at gøre det på. Bare husk, at togene som regel er fuldstændigt udsolgt i højsæsonen. det er derfor vigtigt ikke at have et stramt program, hvis det skulle være svært at få plads på de ønskede datoer.

  Ønsker I også nogle længere (f.eks. trekking omkring Bajkal søen) kan det være en god ide at booke hjemmefra, da det er ret tidskrævende at arrangere på destinationen.

  #3525531
  Anonym simonholm

  hej tak for dit svar vi har nu fået visum til rusland , men har lige et par spørgsmål angående visum til mongoliet, på visum blanketen spørges der efter rejsebureauets navn hvad skal vi skrive der?? og så bliver der også spurgt til vores nødhjælpskontakt i mongoliet??? håber du kan hjælpe os

  på forhånd tak

  mvh susanne og simon

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account