This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3538807
  Anonym Anonym

  Namaste 🙂
  Hvis du blot skal mellemlande i Bahrain og ikke forlader det internationale område af lufthavnen, har du ikke brug for et transitvisum.

  Jeg er ikke specielt bekendt med rejseforholdene i Bahrain, men reglerne er internationale. For at give dig nogle realistiske eksempler på visumregler, bruger jeg Indien og Delhi som jeg kender bedre.

  Hvis du f.eks. flyver via Delhi til Kathmandu og blot mellemlander i Delhi, har du heller ikke brug for transitvisum til Indien.

  Hvis du derimod vil tage toget fra Delhi op til Nepals grænse, skal du have et TRANSIT VISUM, som gælder i (tror jeg nok) 48 timer.

  Vil du i stedet først 14 dage til Goa fra Delhi, derefter til Nepal og afslutningsvis flyver hjem via Delhi som mellemlanding, kan du nøjes med et SINGLE ENTRY VISUM til Indien.

  Vælger du at flyve til Delhi, tage 14 dage til Goa, derefter til Nepal og afslutningsvis fra Nepal grænse med tog til Delhi, skal du have et MULTI ENTRY VISUM til Indien.

  Under alle omstændigheder skal du have visum til Nepal, men når det er din 3. tur, ved du sikkert, at du blot kan købe det ved ankomst til lufthavnen.

  #3538805
  Anonym om mani padme hum

  Namaste! Jeg rejser i slutningen af oktober til Nepal for tredje gang, hvor jeg de foregående gange har fløjet til Indien først. Nu er der en rute mellem København og Bahrain, og man kan også flyve fra Bahrain til Nepal med Gulf Air.

  Hvis jeg køber en flybillet med Gulf Air, lander jeg i Bahrain 18.15 og flyver igen fra Bahrain ca. 6 timer senere, kl. 00.40.

  Her er så mit spørgsmål: Har jeg så brug for et Transit Visum for Bahrain, da jeg vist nok ikke vil forlade lufthavnen?

  #3538837
  Anonym om mani padme hum

  Namaste
  Tak for dit svar

  De to foregående gange jeg var i Nepal, var jeg først i Indien i nogle dage, hvor jeg bl.a. var i Agra for at se Taj Mahal.

  Men nu hvor der er flyvning mellem København og Bahrain, og mellem Bahrain og Kathmandu, og da det også er billigt, vil jeg gerne prøve det. Da jeg også kun er på transit, vil jeg helst undgå lufthavnen i Delhi. Med Gulf Air er det også kun et stop undervejs.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account