This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3506945
  Anonym Anonym

  Hej alle sammen.

  Ville lige høre hvordan det er at rejse rundt i Vietnam?
  Er det bedst at rejse med tog eller bus. Eller skal man vælge noget helt tredje?
  Hvis der er nogen der har nogle priser på det forskellige, må i meget gerne skrive dem.

  På forhånd tak.

  Mvh.
  Troels

  #3506949
  Anonym Anonym

  Hej Troels!
  Udenrigsministeriets rejsevejledning skriver bl. a. dette om Vietnam “En væsentlig risikofaktor i Vietnam er trafikken, som er kaotisk og for udenforstående helt uden regler og system. Vietnam har et af de højeste antal dødsfald i trafikken pr. indbygger i verden, og rejsende bør derfor vise særlig agtpågivenhed.” http://www.um.dk/da/menu/Borgerservice/FoerRejsen/Rejsevejledninger/RejsevejledningVietnam og to link til henholdsvis Vietnams Jernbaner og Valutakurser http://www.vr.com.vn/english/index.html http://www.valutakurser.dk/
  Mvh. Jesper

  #3506950
  Anonym Jesper Jensen

  Jesper, Jesper dog. Tag det nu HELT ROLIGT.

  Du har tydeligt vis aldrig været i Vietnam eller andre steder i Asien for den slags skyld.

  Grundlæggende gælder de samme krav og regler i trafikken i Vietnam som i DK. Selvfølgeligt skal man være mere forsigtig, men tro mig: Det kommer helt af sig selv.

  Indenrigsfly kan nogle gange være billigt eller vil jeg foretrække bus.

  #3506951
  Anonym Anonym

  Hej troels
  Jeg foretrækker også busserne i vietnam, da togene er ret meget dyrere. Så medmindre du skal meget lange stræk, kan man sagtens klare busserne og så er det også helt fantastisk landskab man kører igennem langs kysten, og så er turen pludselig ikke så lang.
  Jeg håber du får en rigtig god tur, det er jeg faktisk slet ikke i tvivl om:)

  #3506953
  Anonym Anonym

  Det er rigtigt, at jeg ikke har været i Vietnam. Jeg fandt ud af på denne hjemmeside om Vietnams Jernbaner http://www.vr.com.vn/english/index.html at prisen for en billet fra Hanoi til Sai Gon (Ho chi Minh city) koster 40 øre (Price Unit) omregnet til danske kroner ifølge dette link http://www.valutakurser.dk/
  Mvh. Jesper

  #3506954
  Anonym none

  Jeg fandt dette link http://www.at-rejse-er-at-leve.dk/vietnam.htm til rejseskildringer fra Vietnam.
  Mvh. Jesper

  #3506957
  Anonym Anonym

  Ah, 40 øre kan vist ikke helt gøre det! Er du sikker på at du har omregnet rigtigt? 10000dong er lig med 4 danske kr!
  Bus er ganske udemærket i Vietnam, OG billigt! Der er steder der arrangerer busturene over det hele, og de kører ofte engang om dagen, bare sørg for det er en turistbus og ikke en bus for de lokale! Dette ville helt sikkert være en oplevelse, men måske ikke så behagelig en rejse!
  Rigtig god tur!

  #3506958
  Anonym Anonym

  Det er ikke mig, som har oprettet tråden her. Prøv, at gå ind på Vietnam´s Jernbaners hjemmeside http://www.vr.com.vn/english/index.html og indsæt Ha Noi i afgangsfeltet og Sai Gon i ankomstfeltet og du vil se at under “Price Unit” står der 1000 VND (dong).
  Mvh. Jesper

  #3506959
  Anonym none

  Hej Troels!
  Jeg fandt endnu et link om Vietnam med dejlige beskrivelser om landet og advarseler mod områder med minefare http://www.travelmarket.dk/guide.cfm?COUNTRY_CODE=VN
  Mvh. Jesper

  #3506973
  Anonym Anonym

  mht til prisen på togbilletten! Jeg tror det er en forkortelse, nogle gange skriver de ikke de sidste tre 0’er, og så koster billetten 400, hvilket stadig er superbilligt!

  #3506969
  Anonym Anonym

  Hej Troels!
  Jeg fandt denne hjemmeside om Vietnam http://www.vietnamtravels.dk/ Du kan finde nyttige oplysninger om Vietnam på ovennævte link ved at klikke på “Intro til Vietnam”
  og dernæst på “Faq”. Det lyder til at denne hjemmeside har et godt kendskab til Vietnam.
  Mvh. Jesper

  #3506971
  Anonym Anonym

  Jeg har lige været i Vietnam…. Og det er det nemmeste land at rejse rundt i!!!!!
  Du skal bare købe en open ticket. Det er til busserne. Sådan en billet koster dig ca. 25 USD. Og så kan du tage med busserne gennem hele Vietnam. De stopper i nogle bestemte byer og du hopper bare af, der hvor du vil. Og stiger på når du vil! Det er nemt!
  Vi tog turen fra Hanoi til Ho Chi Minh City via Hué, Hoiann, Nha Trang og Dalat.

  Ang. trafikken… Jo, den er sindsyg! Der er helt urimelig mange scootere på gaderne, og de kører præcis som de vil! Man får hurtigt en fornemmelse af at de ikke aner hvad de laver! MEN det gør de altså! De kører der hver dag… Jeg så et uheld mens jeg var i Vietnam, og det var ikke alvorligt!
  Bare husk: når I skal over gaden, skal I bare gå… Ikke løbe og ikke stoppe! Når I går i samme tempo over vejen, vil scooterne køre uden om jer. Hvis I begynder at løbe eller stopper kan de ikke nå at reagere!

  Rigtig god tur – Vietnam er fantastisk!

  #3507006
  Anonym Anders

  Hej troels

  er lige kommet hjem fra vietnam. en kanon tur! trafikken er bestemt ikke som i dk men det er bare en del af oplevelsen.
  har som morten været med en af easyriderne på en tur i vietnam. 8 dage hvor han tog mig væk fra alle turisterne og ud på landet hvor man rigtigt møder de lokale. easyrideren fungerer både som din chauffør, tolk og guide og han stopper når du har lyst og tager dig de steder som turistbusserne bare kører forbi i farten.
  prisen er ca. 300kr per dag, dyrt ift. alt andet i vietnam men det er alle pengene værd hvis du gerne vil opleve dele af vietnam som ligger lidt uden for den traditionelle backpacker rute op gennem vietnam. jeg kan kun anbefale det.
  som morten skriver kan du finde dem i dalat (de er ca. 70 easyridere i et netværk). Mr. Hung, ham jeg kørte med havde denne e-mail adresse hvis du er interesseret:
  toniadam2003@yahoo.com

  Ha en rigtig god tur!

  #3507005
  Anonym Anonym

  Hej Troels

  Hvis du har tid vil jeg anbefale at tage til Dalat og sidde på med Easyriders, en gruppe uafhængige motorsykkelentusiaster.
  De kører deg fra 1dages turer rundt Dalat, til 4-5 dages turer i Central Highlands op til Hoi An. Det koster lidt men er en oplevelse du aldrig vil glemme. Fantastisk at sidde bakpå motorsykkelen og opleve Vietnam på klods hold.

  Mvh Morten

  #3507134
  Anonym Troels Knudsen, Xa Cam Kim, Hoi An, Vietnam

  Hej

  Lidt expertbistand (faldt tilfaeldigt over dette)
  Trafikken i Vietnam…. Eneste regel er at det er forbudt at ramme andre!! og det gaelder ogsaa fodgaengere. Kraever tilvaending, men er ikke farligt… Hvis du kan faerdes paa deres betingelser.
  Transport: tit naesten lige saa billigt at flyve som at tage en sovevogn paa toget (50 km. pr. time!!)
  Bus (a/c turistbus/opentour) billig men anstrengende.
  Vietnam. trygt, nemt og sikkert at rejse i naar vi taler nord og midt. Anderledes i syd! (stoffer. prostitution. kriminalitet osv. isaer i saigon)
  Mere info http://www.troelsvietnam.com !!Se kulturchock og takt og tone mv.

  Troels (Vietnam siden 1998)

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 15 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account