This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3504379
  Anonym Frederikke

  Hej.Mig og min veninde har nu vaeret i Thailand, i 3 mndr. og befinder os pt. i Cambodia. I midten af maj skal vi tilbage til Thailand for at trekke i nord, omkring Chiang Mai.Er der nogle som har proevet det der kan anbefale nogle bestemte trekking-ture? Vores venner var med Jysk rejsebureau, og sagde det var OK men ikke videre fantastisk. Hvis du/I har nogle gode raad om trekking ture i nord, vil vi super gerne hoere fra jer!Hilsen Frederikke og Amalie

  #3504386
  Anonym Chrestine

  Hej Frederikke og Amalie!!
  Min veninde og jeg rejste i Thailand sidste år ved denne tid, og vi tog på trekking også i Nordfthailand (Mae Sot – Umphang) med Jysk. Vi var så uheldige, at vores guide (den eneste, der talte og kunne forstå engelsk) gik hen og blev syg, så turen blev forkortet med et par dage + at vi fandt ud af, at vi på egen hånd (dvs. uden om rejsebureau osv.) kunne have fået turen langt billigere.
  Synes helt klart, I skal op og trekke oppe nordpå, skøn skøn natur – helt fantastisk oplevelse, MEN! Prøv at undersøg lidt med priser etc. inden, det vil spare jer for mange penge.
  Rigtig god fornøjelse 🙂
  Mvh. Chrestine

  #3505533
  Anonym atrejua

  Hej
  Prøv kilroy travel, de har en masse forskellige turer og jeg har kun hørt godt om den!
  Mvh. Maria.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account