This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3540745
  Anonym LisbethFriis

  Hej Nanna!

  Afhængigt af hvilket trek, du gerne vil på, har du brug for forskelligt tøj. Men under alle omstændigheder, skal du ikke have ret meget tøj med med. Dels er der ingen grund til at overbelaste porteren (bæreren), og dels kan man sagtens bruge tøjet mange dage i træk og evt skylle det op på hviledagene…eller bare lufte det. Så kan man få det vasket, når man returnerer til f.eks. Kathmandu.

  Du kan med fordel tænke i lag! Sådan at forstå, at din påklædning let kan varieres i løbet af dagen…der bliver typisk varmere op ad dagen. Så fra morgenstunden af bærer du: langt termo undertøj (gerne i merino uld), trekking bukser, t-shirt, sweater, vand-/vindtæt jakke, hue/kasket, handsker, tørklæde og solbriller. I løbet af dagen tager du tøj af – efterhånden som temperaturen stiger – og putter i din dagtursrygsæk (hvor du også har solcreme, vand og toiletpapir).

  Du kan sagtens købe tøj eller lagenpose i Nepal…du kan bare ikke være sikker på kvaliteten. Selvom der står ‘Northface’ og mærkerne ligner de originale, så er det sikkert fake. Der findes nogle enkelte stores, der handler dels med originale varer – både nye som brugte – og der er penge at spare.

  På de fleste treks har du brug for en sovepose – den kan du leje i Kathmandu – og så er det rart med en lagenpose. Det kan det også være på nogle hoteller, hvis standarden ikke er så høj.

  Hvis du skal ud og overnatte i f.eks. Chitwan National Park, er det fint med en tynd sovepose…en lagenpose alene er måske lige lidt nok.

  VH
  Lisbeth

  #3540740
  Anonym nannamikkelsen91

  Hej derude.
  Hvilket og hvor meget tøj (her tænker jeg hovedsageligt varmt tøj) har man brug for, hvis man er interesseret i trekking i Nepal?
  – Og hvis man ikke vil slæbe så meget med hjemme fra, er der så god mulighed for at købe det i Nepal?

  Og så til Lagenpose.
  Er I ikke enige om at man skal have lagenpose med, hvis man evt. skal ud og sove i junglen eller andre spændende steder i stedet for hotel? Og kan man købe lagenpose dernede, eller skal man købe det herhjemme fra?

  Hilsen Nanna 🙂

  #3540749
  Anonym Anonym

  Mange tak for svaret Lisbeth :-).
  Mht. lagenpose, det er også tilgængelig andre steder i Asien, ikke?

  #3540750
  Anonym LisbethFriis

  Jo, du kan sikkert sagtens købe den andre steder i Asien også.

  Lige en fortsættelse af det med påklædningen på trek! For det lyder måske lidt ulækkert – det med at bruge tøjet i mange dage i træk – men de andre trekkere dufter heller ikke af roser og violer, så man ‘blender’ fint ind, selvom man ikke får rent tøj på hver dag.

  Hvis du har brug for hjælp til andet (en god guide, det hyggeligste hotel i Chitwan eller bare et godt råd på vejen m.m.), så skriv endelig 🙂

  VH
  Lisbeth

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account