This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3537398
  Anonym Backyardbettys

  Hej,
  Vi er to piger der skal på en 8 dages trek tur i Umphang her i maj måned. Vi tænkte om der mon er nogen der nogle gode råd i forhold til hvilket slags fodtøj vi skal have fat i? Nogle mener at trekking sandaler er sagen andre trekking sko. Turen er vandring i junglen.

  Er der evt et mærke I kan anbefale?

  Mvh Carolina

  #3537400
  Anonym Louise

  Hey Carolina!
  Jeg har selv været på trekkingtur i Umphang med Jysk rejsebureau og jeg havde bare almindelig sportsko/løbesko på…og det var altså fint! Så længe de sidder godt til foden og ikke ryger af ved at træde fast i lidt mudder.
  Og som du selv siger, er det bare vandring i junglen, så det vigtigste er bare at have nogle sko man går godt i! Men det er jo smag og behag…

  Mvh Louise

  #3537429
  Anonym Brian Blensner

  Vi, min kone og fire voksne børn, også været me Jysk i Umphang. Jeg vil foreslå dig både et par gode vandresandaler og et par vandresko. Vandreskoene behøver ikke være noget særligt. Vi gik rundt i løbesko på trods af at vi også havde medbragt solide vandrestøvler. Sandalerne er praktiske når turen ikke står på vandring men elefantridning og bådtur på floden. God tur

  #3537440
  Anonym Miss Adventure

  Når jeg er på trekking, medbringer jeg:
  * Et par Merrell vandresandaler
  * Mine Saucony letvægtsl’øbesko
  http://www.milletsports.co.uk/running/shoes/ladies/saucony-grip-type-a-3-ladies-running-shoes/

  Løbeskoene vejer simpelthen så LiDT… de er super gode at have på… og så kan det ikke mærkes på kuffertvægten, at man har dem med… de kan virkelig anbefales -:-)

  #3537441
  Anonym Pultz

  hej min fætter og jeg var også på jysks umphang tur og vi havde ligeledes kun kondisko og badesandaler med og det klarede vi os også fint med!

  #3537451
  Anonym Kathrine Kristensen

  Hej Carolina,

  Jeg var på turen i juni sidste år.
  I den periode er det regntid i Thailand, hvilket ikke betyder at det regner hele dagen, men at der nogle store regnbyer – som ikke kan sammenlignes med de danske.

  Jeg havde mine trekking sko med, og badesko (Havanna). Inden turen begyndte blev vi anbefalet at købe gummistøvler, fodboldstrømper (så man ikke får skavmærker) samt en lang regnjakke, og det brugte vi hele turen.. Så det vil jeg klart anbefale jer. vi blev kørt et sted hen hvor vi kunne købe det.

  Håber mit svar hjalp.

  Glæd jer, det er en rigtig god tur.

  Venlig hilsen
  Kathrine Kristensen

  #3537453
  Anonym Backyardbettys

  Mange tak for alle jeres svar! 🙂


  @Kathrine
  Kristensen:
  Jeg tror lige netop at vi har sneget os uden om regntiden – så går ud fra at det ikke bliver nødvendigt med gummistøvlerne, men vil lige tjekke op på det. Mange tak for hjælpen!

  Vi glæder os rigtig meget til at tage afsted.
  Mvh
  Carolina

  #3537857
  Anonym Anonym

  Hej.
  Der står at turen er hård. Gad vide hvad det kræver af mig. Kan jeg klare den hvis jeg kan løbe 10-15 km, eller spinne 3 spinningstimer????? svært at vide når det er første gang men den lyder vildt attraktiv..
  Hilsen Susanne

  #3537858
  Anonym Susanne Mølholt

  Hej.
  Der står at turen er hård. Gad vide hvad det kræver af mig. Kan jeg klare den hvis jeg kan løbe 10-15 km, eller spinne 3 spinningstimer????? svært at vide når det er første gang men den lyder vildt attraktiv..
  Hilsen Susanne

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account