Dette emne er tomt.

  • Forfatter
    Indlæg
  • #3527318
     jesnie

      Hej,
      Vi er to fyre der regner med at ende i Laos i slutningen af December. Der havde vi en plan om, at vi skulle have gang i lidt tubing på Vieng Vang river. Men vi er i tvivl om vi rammer sæsonen? Det ville jo være fesent at stå der som de eneste fordi det er for koldt til at flyde rundt i en badering… Så vi vil gerne høre om der er nogen der ved om det er gang i den på Vieng Vang river omkring nytår eller om det er for koldt?

      Med venlig hilsen

      Jesnie

      #3527330
       Thomas

        Nope der er gang i festen 🙂 Blue Lagoon ca. 7 km udenfor Vieng Vang er også kanon fedt. Husk evt. pandelamper, hvis I har lyst til at klatre lidt i huler derude.

        #3527332
         Jesper

          det lyder helt perfekt.. Vi tager pandelamperne med… Kender du noget til vejret? Vi har hørt at det skulle være fra 10-23 grader og det lyder umiddelbart en smule koldt, hvis man har planlagt at lege med baderinge en uges tid…

          #3527351
           Perry (send_flere_penge@hotmail.com)

            Overvej Muang Ngoi længere oppe af floden. Jeg var der for 3 år siden og det var et fedt sted… Klart federe end Vang Vieng som nærmest ikke var andet end restauranter der viser Friends, Simpsons og Fraiser og sælger happy pizzas…

            Hvis I vil prøve noget unikt og drengerøvsagtigt, så skal i prøve “Gibbon Experience”. Deres repræsentationskontor ligger i grænsebyen lige på den anden side af Mekongfloden (Chiang Rai-grænseovergangen tror jeg det er?)

            god tur – Laos er et fedt og billigt land at rejse i 😀

            #3527387
             trinekaas

              til perry. du skriver at man kan finde gibbon experience ved grænseovergangen Chian Rai? har nemlig bare set det på youtube, og skal snart derud, så ville være lykkelig for at finde det!
              har du prøvet det? kan man godt sådan bo i træerne i flere dage, og bare køre rundt? og har du nogen idé om pris på det osv?

            Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

            Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

            © 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

            Log ind med brugernavn & kodeord

            eller    

            Glemt dine oplysninger?

            Create Account