This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3527318
  Anonym jesnie

  Hej,
  Vi er to fyre der regner med at ende i Laos i slutningen af December. Der havde vi en plan om, at vi skulle have gang i lidt tubing på Vieng Vang river. Men vi er i tvivl om vi rammer sæsonen? Det ville jo være fesent at stå der som de eneste fordi det er for koldt til at flyde rundt i en badering… Så vi vil gerne høre om der er nogen der ved om det er gang i den på Vieng Vang river omkring nytår eller om det er for koldt?

  Med venlig hilsen

  Jesnie

  #3527330
  Anonym Thomas

  Nope der er gang i festen 🙂 Blue Lagoon ca. 7 km udenfor Vieng Vang er også kanon fedt. Husk evt. pandelamper, hvis I har lyst til at klatre lidt i huler derude.

  #3527332
  Anonym Jesper

  det lyder helt perfekt.. Vi tager pandelamperne med… Kender du noget til vejret? Vi har hørt at det skulle være fra 10-23 grader og det lyder umiddelbart en smule koldt, hvis man har planlagt at lege med baderinge en uges tid…

  #3527351
  Anonym Perry (send_flere_penge@hotmail.com)

  Overvej Muang Ngoi længere oppe af floden. Jeg var der for 3 år siden og det var et fedt sted… Klart federe end Vang Vieng som nærmest ikke var andet end restauranter der viser Friends, Simpsons og Fraiser og sælger happy pizzas…

  Hvis I vil prøve noget unikt og drengerøvsagtigt, så skal i prøve “Gibbon Experience”. Deres repræsentationskontor ligger i grænsebyen lige på den anden side af Mekongfloden (Chiang Rai-grænseovergangen tror jeg det er?)

  god tur – Laos er et fedt og billigt land at rejse i 😀

  #3527387
  Anonym trinekaas

  til perry. du skriver at man kan finde gibbon experience ved grænseovergangen Chian Rai? har nemlig bare set det på youtube, og skal snart derud, så ville være lykkelig for at finde det!
  har du prøvet det? kan man godt sådan bo i træerne i flere dage, og bare køre rundt? og har du nogen idé om pris på det osv?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account