This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3525645
  Anonym Anonym

  Vi er tre tøser, der rejser en måned samlet i uganda og tanzania fra august. Vi er interesserede i at vide hvilke muligheder der er for at rejse fra uganda (kampala) til tanzania hurtigst og billigst muligt, er der nogen der kan hjælpe os med det? hvad anbefaler i at se i uganda og tanzania taget den korte tid i betragtning. Er det nødvendigt at booke turer og overnatninger i forvejen? Vi ved med sikkerhed at vi vil besøge Zanzibar, er der nogen der kender til et godt og billigt sted at overnatte?
  Vi takker…

  #3525726
  Anonym Mannel

  Hey.. Har ikke selv været i Uganda, men har været i Tanzania og øverst på listen kommer helt klart Ngorongoro-krateret, der er smukt og Serengeti sletten er heller ikke at forglemme. (ligger begge i det nordøstlige Tanzania).
  Zanzibar er meget turistet, og temmeligt dyrt (i forhold til resten af Tanz). Ting I kan se er Abeskoven, ligger midt mellem StoneTown g Paje! Prison Island skulle også være et besøgværd hvis man er til store skilpadder(både afgår fra Stonetown). StoneTown; der kan helt sikkert et par dage på et se akitektur og bare shoppe igennem. Men husk: PRUT OM PRIS, (gælder uanset hvor i Tanz du er)! Oftest kan du få dem ned på omkring halvdelen, hvis ikke mindre.
  Find “Sommerferie i Kenya og Tanzania” (næste side af Afrika-forumet), der står også en masse gode ting.
  Angående bookning kommer det an på hvilke ture I vil på og hvor travlt I har, der kan gå en dag eller to hvis der ikke er nok deltagere til en tur, plejer ikke at være et problem, men noget man skal være opmærksom på. Angående overnatning er det en fordel at tage det efterhånden. Der er mange muligheder. (Jambo Brothers i Nungwi på Zanzibar kan anbefaldes hvis I kommer der forbi.
  God fornøjelse.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account