This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3639732
  Anonym Helene DK 90

  Hej.
  Er der nogle der ved om det er sikker at rejse til Bay Islands i en uge, alene pige? Nogen der ved noget om kriminaliteten?
  Hvor man skal bo og hvordan man kommer rundt? Kommer til et Hostel fra faergen?

  #3639733
  Anonym DanielJohansen

  Det er der bestemt ikke det mindste problem i. Utila er pakket med backpackere og stedet oser af chill. Det eneste det handler om her er er vandet i dagstimerne, barerne i aftentimerne og så ellers om på ingen måde at skynde sig om noget:)

  Øen er relativt lille, og føles endnu mindre i kraft af at næsten alle diveshops, hostels osv. ligger placeret i området omkring færgen. Der er vel 20 meter op til hovedvejen, så kan du vælge at gå til højre eller til venstre an på hvad du nu lige føler. Skal du certificeres eller bare fun dive anbefaler jeg Parrots Dive Center på det kraftigste, i og med det er den eneste lokalt ejede diveshop på øen. Derudover kan du bruge en masse superlativer om stedet og personalet som jeg er sikker på du også kan tilføje de andre diveshops. Butikken ligger det bogstavelig talt lige op af en af de mest populære barer på øen, Tranquila Bar. De har accommodation for 2 USD. Vil du til Parrots går du til venstre på hovedvejen og følger den 50 meter, så ligger det på venstre hånd. Tatiana plejer at samle folk op ved færgen, ligesom alle de andre steder har folk repræsenteret.

  Rigtig god tur:)

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account