This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3540062
  Anonym hellenow

  Hej,

  Jeg kan læse på ulandsvaccination at jeg bør vaccineres for Japansk hjernehinde betændelse, da jeg skal 8 uger til Filippinerne.. Hvad er Jeres erfaring med vaccination mod JHB?

  #3540063
  Anonym DanielJohansen

  Langt størstedelen af læger og vaccinationsservices anbefaler, at du skal gøre brug af vaccinen ved ophold længere end et par uger i mange lande i sydøst Asien, herunder Filippinerne.

  Det er måske dumt, men har brugt små tre måneder på Filippinerne i år uden vaccinen. Jeg har til gengæld en tidligere vaccine der kun var små tre år gammel (2 år varighed) og det var sådan lidt en trodsreaktion til den enorme prisstigning der har været på netop den vaccine de senere år. Studier har vist at det (muligvis) ikke er nødvendigt, at blive vaccineret så ofte som vi gør og ved en samtale med Danske Lægers Vaccinations Service blev der venligt indikeret at der måske var noget om snakken.

  Japansk hjernebetændelse overføres af myg der har suget blod fra andre som bærer sygdommen. I bund og grund er du lige så godt dækket, hvis du undgår myggestik. Konsulter din læge under alle omstændigheder!

  Rigtig god tur:)

  #3540065
  Anonym hellenow

  Tak for svar.. Jeg er virkelig i tvivl..har læst og læst om sandsynligheden for smitte osv. Men ender nok med at blive vaccineret..Selvom den er helt vild dyr!!

  Tak tak..Helle

  #3540066
  Anonym Theis Jørgensen

  Den er meget dyr ja men ens liv kan ikke gøres op i penge. Skulle du få denne sygdom er den dødlig. Det er ikke mere en 2 år siden en ung dansker omkom efter at være kommet hjem fra Cambodia. Det er efter min mening ikke vær at tag chancer.

  #3540067
  Anonym hellenow

  Ja du har ret..

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account