This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3537849
  Anonym MiaSaltoft

  Hej folkens

  Jeg skal til Vietnam i 5 uger i sommerferien med rygsæk og turen går fra Hanoi til HCMC. Jeg kunne godt bruge nogle råd omkring vaccinationer fra folk der har været i Vietnam.
  Jeg har selvfølgelig været ved lægen, hos vaccinationssteder og snakket med en læge jeg kender privat, omkring hvilke vaccinationer man skal have. Ingen af dem er enige og jeg søger derfor gode råd fra nogle der har været der. Hvad er nødvendigt?

  Hilsen Mia 🙂

  #3537850
  Anonym Nicki Hansen

  Har selv været der i 4 uger, og vi havde kun hepatitis A vaccine, men jeg var med kæresten, så ingen chance for sexuel omgang med andre. vi rejste samme rute, bortset fra vi startede i HCMC og sluttede i Hanoi, men var et smut nede i Mekong Deltaet og på Phu Quoc, som er en ø helt nede sydpå, som kan varmt anbefales hvis der bliver tid til det…

  #3537855
  Anonym Anonym

  Har rejst samme rute, som du skal. Havde hepatitis A+B, tyfus og japansk hjernehindebetændelse. Derudover havde jeg malariapiller med. Jeg fortsatte til Thailand og Cambodia.Min læge er specialist i tropesygdomme.

  #3537861
  Anonym MiaSaltoft

  Tak for svarene, stadig forvirrende og meget forskelligt hvad folk gør.
  Nicki, vi har faktisk overvejet Phu Quoc. Er det nemt at komme derud?

  Til dig som skrev sidst, fik du alle disse vaccinationer fordi du skulle til Vietnam specifikt, eller fordi du skulle alle tre lande igennem? For der er stor forskel på disse lande. Og spiste du malariapiller på hele turen gennem Vietnam?

  Mia 🙂

  #3537870
  Anonym Anonym

  Jeg fik vaccinationerne fordi, jeg skulle gennem Mekong-deltaet og til Cambodia. Jeg påbegyndte malariapiller en dag før jeg tog gennem Mekong. Jeg havde ingen bivirkninger af pillerne.

  #3537871
  Anonym Anonym

  Glemte lige at skrive, at pillerne var Vibradox. Min læge fortalte, at de amerikanske soldater også brugte de piller, og så er de altså billigere end Mallerone.
  Rigtig god tur – gid det var mig:-)

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account