Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3538474
   thaihenrik

  hej

  Jeg skal være i vietnam i 3 uger til vinter , jeg er i tvivl om hvor mange USD jeg skal medbringe til sådan en tur , jeg vil bo på guesthouse/bungalows eller 3 sjernet hoteller så ikke det vill luksus . vil 900 USD være vildt eller kan mindre gøre det , uden det behøver være alt for skrabet ?

  Henrik. -)

  #3538475
   thaihenrik

  Skal lige nævnes at det er i lommepenge og ikke inkl. flybillet.

  Mvh.Henrik

  #3538578
   evo777

  Jeg rejste fra Sapa til Ho Chi Minh på 3 uger og brugte omkring 4.500 kr og det var inklusiv en ingenrigsflyvning og resten i tog og bus. Så 900 USD lyder rimeligt. Men husk at du kun får 15 dages visum ved indrejsen, så hvis du skal forlænge det i Vietnam koster det ekstra. Jeg måtte betalt 75 USD for et ekspress visum med 2 dages behandlingstid. Normalt tager det 5 dage og de beholder dit pas i den periode, så det er lidt surt at skulle blive det samme sted i 5 dage for at få dit pas tilbage.

  Hilsen Michael

  #3538579
   thaihenrik

  Hej Michael

  ja ok fint nok så er det ikke helt ved siden af det beløb som jeg havde regnet med 🙂 jeg tror også jeg vil tage lidt sydpå da jeg skal derover i november hvor der nok er lidt koldt i hanoi , men måske kunne benytte mig af nogenlunde den samme transport som du har prøvet ville være helt ok . ang. visum laver jeg det i bangkok tror ikke det vil tage ret lang tid , så jeg kan rejse rundt når jeg ankommer hanoi . det bliver spændene at komme til vietnam igen har ikke været der siden 1996 hvor jeg var i saigon og vung-tau ved kysten , der var næsten ingen turister og alle troede man var amerikaner og kiggede lidt mærkeligt på en når man travede rundt i gaderne hehe .
  Du får stor tak for info , det er helt klart noget jeg kan bruge til noget .

  mvh.Henrik

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account