This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3541893
  Anonym Jordomrejsen

  Hej. Vi er to piger der skal på en jordomrejse med start i oktober. Vi starter rejsen i Asien og kommer nok til at benytte os rimelig meget af vandrehjem, da det vel er det billigste alternativ. Men er der nogen der ved om man på de der “dorms” kan låse sine ting inde? Altså på de værelser hvor man sover sammen med flere rejsende? Er der plads til den store taske i et aflåst skab eller kun ens værdier?

  #3541894
  Anonym madseventyr

  Hejsa.

  Typisk vil der på værelserne være et skab til at låse sine ejendele ind i – størrelsen af skabene varierer dog meget, og oftest skal man selv medbringe en hængelås til skabet. Nogle steder, hvor der ikke er plads til en stor rygsæk i det aflåste skab, tilbyder de et rum, hvor flere backpackere og andre rejsende kan stille deres rygsæk/kufferter, imens de er på ture, eller bare ude at udforske.

  Skriv endelig, hvis der er andet i har brug for hjælp til!

  – Mads

  #3541919
  Anonym Kresten

  Alternativt kan man få sådan et net man kan pakke rygsækken ind i og låse fast til en seng/radiator/lign…. Har selv brugt det på længere togture da man sover meget bedre når man ved tasken er sikker 🙂

  http://spejdergear.dk/shop/pacsafe-55-sikkerhedsnet-574p.html

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account