This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3502632
  Anonym tinegrann

  Hej. Jeg overvejer at tage til Indien i 3-6 måneder, og ved ikke umiddelbart hvor jeg skal hen, men er altid frisk på en vandretur. Jeg har et par spørgsmål ang. vandrestøvler i Indien: Er det nødvendigt med gore-tex? (jeg kommer til at være der i vintersæsonen) Er der nogen idé i at købe nye vandrestøvler hjemmefra, eller er det muligt at købe ordentlig kvalitet billigere dernede? Eller måske ville de gamle nubuck jeg har være tilstrækkelige?
  mvh. Tine

  #3502633
  Anonym Jesper Jensen

  Hej Tine

  Det vigtigste ved vandrestøvler er, at de er gået til. Derfor vil jeg opfordre dig til at købe dem hjemmefra, og sørge for at de er gået til inden du tager afsted.

  Om det er goretex eller ej er en smagssag – det har ikke noget at gøre med vinteren. Andre støvler kan være ligeså gode.

  Et godt råd er, også at købe nogle gode sokker, både tykke og tynde inden du tager afsted.

  #3502636
  Anonym Anonym

  Hej

  Generelt gælder det, at goretex har en dårligere åndbarhed end læder. Til gengæld har goretex en masse andre foredele. For eksempel tørrer de hurtigere end læder støvler gør.

  For nyligt var jeg i Syd- og Mellemamerika, hvor der er pænt varmt, og jeg brugt læderstøvler, hvilket jeg kun varmt kan anbefalde til varme steder.

  #3502648
  Anonym Tine

  Aha! Tak for den nyttige information. Så tror jeg bare jeg medbringer mine gode sandaler, og mine gamle nubuck vandrestøvler samt gode sokker.

  #3502649
  Anonym Sonny Singh

  Hey Tine!

  hvis du har flere spørgsmål ang. din rejse i Indien er du velkommen til at kontakte mig. Kan evt. hjælpe dig med at lægge en fed rute.

  mvh Sonny Singh

  #3502646
  Anonym Sonny Singh

  Hey Tine!

  Jeg er selv inder og har rejst rundt i hele indien de sidste 15 år. Jeg kan helt klart anbefale at medbringe et par gode vandresandaler, da indien er for varmt og upraktisk til vandrestøvler. Selvom det er vinter er det varmt. I himalaya kan det dog være for koldt til vandresandaler men du kan klare dig med et par gode uld-sokker i lette gode løbesko.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account