This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3532526
  Anonym elisa.ck

  Hej alle sammen.

  Vi er to piger som i øjeblikket planlægger en tur asien fra 15. marts til 4. juni.
  Vi har købt en retur billet fra DK til Bangkok og planen er at vi skal være i Bangkok en uges tid og derefter flyve til Hanoi i nord Vietnam. Fra Hanoi rejser vi ned sydpå til Ho Chi Minh på ca. en måned. Herfra ligger vores planer endnu ikke fast, men vi har et par idéer. Vi overvejer: en forholdsvis hurtig tur (max 14 dage) til Cambodja for at se Angkor-området. Vi er ikke sikre på transportformen – med fly, måske båd eller noget helt andet – er der nogen der har erfaringer med dette?
  Efter Cambodja kunne vi godt tænke os noget helt andet – noget med mulighed for strand, snorkling, naturoplevelser (jungle eller vandfald eller noget) Vi overvejer: Malaysia, Indonesien, Bali?? Vi har brug for alle de gode råd og idéer i kan give os

  På forhånd mange tak for hjælpen! 😀

  Hilsen Sofie og Elisabeth

  #3532535
  Anonym Claus

  I kunne jo også overveje at blive lidt længere i Thailand og besøge det nordlige, Chiang Mai, Chiang Rai, Pai. Et område, hvor der er gode muligheder for at trekke, se vandfald osv. Derfra kunne I vælge at tage til Laos.

  Transportmulighederne fra Vietnam til Cambodia er alle de, I har nævnt, hurtigste (og dyreste) pr fly, ellers er der bus eller en længere bådtur.

  Malaysia er der Taman Negara, som er en kæmpe stykke regnskov på halvøen.
  Borneo er jo også en muligheder, Bako nationalpark tæt på Kuching, Sabah staten har muligheder for at se dyreliv og at dykke.
  Minus ved Borneo er at man skal flyve hertil og at det ikke ligefrem er billigt at tage ud at se noget.

  Bali er altid godt. Her er strand, små fiskersamfund, muligheder for at vandre på vulkaner, se templer. Her er steder, hvor der er overfyldt med turister og steder, som næsten ikke ser nogen turister. Det kommer meget an på, hvad I er til.

  mvh

  Claus

  #3532651
  Anonym elisa.ck

  Tak for svaret, vi har bestilt flybilletter fra Bangkok til Bali 🙂

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account