Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3545186
  Anonym TildeSk

  Hej allesammen.
  Vi er to piger som tager på en tur i 2 måneder.
  Vi flyver til Sanfrancisco og skal rejse hjem fra Cancun i Mexico, så vi skal egenligt bare bruge de to måneder på at finde ud af hvordan vi kommer til cancun og oplever en hel masse spændende på vejen.
  Vi har ikke så mange problemer med at finde ud af hvad vi vil i californien, men hvis i har nogle ideer må i meget gerne komme med dem:-)
  Vores HELT STORE PROMLEM er hvordan vi skal komme over grænsen. Vi ved det er et lidt farligt at rejse rundt i landet, og kunne så godt bruge noget hjælp fra nogle der havde lidt erfaring med det.
  I mexico vil vi gerne opleve natur, kultur, ørken, vulkaner og dejlige strande, så kom endelig med forslag hvis i har været der og hørt noget godt. EVT en rute du har været på fra grænsen og til cuncun, (eller noget i den stil)
  En ting er dog sikkert, vi vil gerne opleve the copper canyon trail som kører fra Chihauhau til Los Mochis. Ellers er vi åben for alle bud, selvfølgelig må der gerne være lidt sikkert for to søde piger 🙂 Hihi.
  Det er nok 3-4 uger vi skal bruge i Mexico, så vi håber i har nogle super gode ideer, og vi takker på forhånd for jeres hjælp som vi håber vi kan bruge 🙂
  God søndag!

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account