This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3502487
  Anonym Josefinealberte

  Hej. Vi er to veninder der skal rejse 12 uger i Vietnam, Cambodia og Laos til efteråret. Vi er i tvivl om vi skal dele tiden op så vi har 4 uger i hvert land, eller længere tid i ét og kortere i andre. Er der nogen der har nogen råd?
  KH Leo og Josefine

  #3502488
  Anonym Martin

  Skal selv på samme tur her til sommer (dog kun to mdr.) Uden have været der, er mit indtryk, at der er mest at lave i Vietnam. Det er jo også det største af de tre lande.

  God tur.

  #3502489
  Anonym Anonym

  Hej. Jeg har aldrig været i Cambodia eller Laos, men har rejst fra Hanoi til Saigon i Vietnem. Jeg havde 19 dage i alt, og det var faktisk meget passende. -Måske kunne jeg ha brugt nogle dage mere, men absolut ikke nødvendigt. Derfor er mit råd : Hvis I vil være væk i 12 uger, så se om I ikke kan koble et land mere på, med mindre I vil have enorm god tid til sommer, sol og strand. God tur, -I har noget at glæde jer til ; )
  Mvh. Janni

  #3502490
  Anonym Jesper Jensen

  Som jeg ser det er 12 uger masser af tid til at se de lande i skriver – faktisk alt for megen tid.

  Jeg vil foreslå, at i køber en flybillet med start i Bangkok og afslutning i Kuala Lumpur. Så kan i bruge tiden således:

  Thailand – 3 uger
  Cambodia – 1 uge
  Laos – 2 uger
  Vietnam – 3 uger
  Malaysia – 3 uger

  Tag til Malaysisk Borneo (Sabah & Sarawak). Her kan i opleve hovedjægere, orangutanger, næseaber og noget af verdens bedste dykning.

  Det er rimeligt billigt at flyve dertil fra Kuala Lumpur (Køb evt. billetten hjemmefra eller kig på low-cost-airlines.nu).

  #3502491
  Anonym Anonym

  Jeg ville holde mig til de lande, I har valgt! Man kan sagtens bruge 12 uger på at udforske dem – selvfølgelig kan man nå flere lande på samme tid, men det er vel et spørgsmål om, om man vil se landene mere overfladisk eller vil i dybden og også vil have tid til at se de lidt mindre turistede dele af landene. Og det når man bestemt ikke feks. i Cambodja på en uge eller Laos på to uger som Jesper foreslår! Men det er op til jer, hvad I vil have ud af rejsen osv – vil i se en masse ting og forskellige steder – eller vil I også have tid til at opleve landene lidt dybere – begge måder er fine at rejse på, det skal I bare overveje før I vælger at besøge flere lande.

  I har valgt at rejse i et område, hvor I altid kan ændre planer undervejs – så start med det, I har tænkt nu – og så kan I altid udvide med flere lande, når I er der – det er i hvert fald mit råd. Feks. kræver hverken Malaysia eller Thailand, at man ansøger om visum inden – det får man blot ved grænsen, så det er slet ikke noget problem at finde ud af derovre, hvis I vil til et af de lande.

  Rigtig god rejse til jer hvad end I finder ud af – I kan godt glæde jer i hvert fald 🙂

  #3502640
  Anonym Anonym

  Jeg brugte to uger i Cambodia, og der var meget passende, men med kortere tid når man ikke at se de væsentligste steder tror jeg. Har ikke selv været i Vietnam og Laos, men mit indtryk er at man kan bruge længst tid i Vietnam, vi mødte nogen der forlængede deres ophold der fra 1 måned til tre måneder, og stadig synes de kunne have brugt længere tid.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account