This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3649449
  Anonym Mads

  Hej!
  Vi er et kærestepar som planlægger at rejse til enten Vietnam eller Filippinerne i November og December måned. Vi er meget i tvivl om hvilket af de 2 lande vi skal vælge, og i den forbindelse har vi en række spørgsmål som vi søger svar på:
  Hvilket land er det det sikreste? – her tænker vi i forhold til at komme på hospital hvis uheldet er ude. Hvordan får man hjælp hurtigst muligt? Er der sikkert at bade/dykke? her tænker vi Box jellyfish, og andre eventuelle farlige dyr. i hvilket af de 2 lande er der mest kriminalitet? + er der andre ting vi skal til højde for?

  #3649451
  Anonym Anne Marie

  Hej Mads

  Jeg tror ikke, at man som sådan kan sige, hvilket af de to lande der er mest farligt og jeg ved ikke, hvilket af dem, der har den højeste kriminalitet (det er der nok statikker på). Dog kan man sige, at I altid skal tænke jer om med hensyn til værdigenstande og at færdes ude om natten i storbyer. Jeg regner begge lande som sikre, hvis man ellers passer på sig selv.
  Jeg tænker heller ikke at hospitaler er et problem. Så længe I har en rejseforsikring, så kontakter I bare SOS International, hvis uheldet skulle være ude, så hjælper de jer på vej. Jeg har selv været til lægen på Filippinerne (og mange andre steder…) og har en ven, som har ligget på hospitalet i Vietnam for 15 år siden. Begge steder blev vi godt behandlet.
  Jeg har ikke hørt om box jelly fish i de områder -det er vist mere ved Australiens kyst.
  Så alt i alt ville jeg ikke betænke mig på at tage til nogle af stederne. Så nu skal I bare beslutte, hvad I helst vil opleve 🙂

  Har I lyst til at læse om vores oplevelser i Filippinerne, så er I velkomne til at kigge forbi vores blog. Alle fire indlæg fra marts 2011 er fra Filippinerne. Her får I det første: http://www.annemarieograsmus.blogspot.dk/2011/03/hvalhajer.html

  Venlig hilsen
  Anne Marie
  Facebook: Two Danes On Tour
  Instagram: twodanesontour

  #3649586
  Anonym Mads & Camilla

  Hej Mads,

  Vi var i både Vietnam og Filippinerne i oktober/november 2014, og hvis i holder jer til turistområderne (aka Halong Bay, Sapa, Boracay, Bohol osv.) er der ikke nogen reel fare. Ingen af landene er som sådan “farlige”, men for os virkede Filippinerne mindst sikkert. De lokale var super flinke, men der var vagter med oversavede jagtgeværer foran alle butikker og centre, hvilket ikke sendte de bedste signaler.

  I skal nok også overveje hvor langt tid i har. Filippinerne er ret bøvlet at komme rundt i, da det jo består af øer så det kan tage langt tid at komme korte distancer. I Vietnam går der busser til alle de største attraktioner.

  Vi har skrevet lidt om begge vores rejser på vores hjemmeside.
  Vietnam: http://www.backpackerne.dk/category/vietnam/
  Filippinerne: http://www.backpackerne.dk/category/filippinerne/

  Bedste hilsner
  Mads & Camilla – Backpackerne.dk

  #3649644
  Anonym christina juul kammerlander

  Hej Mads.

  Det lyder spændende med planlægning af fremtidig rejse.
  Vi har ikke været i Vietnam (men vil gerne :-)), men har til gengæld rejst rundt på Filippinerne i 7 uger.
  Vi havde på daværende tidspunkt 2 mindre børn med, og det var et meget overvældende land, at rejse rundt i. Det er, efter min mening, fyldt med modsætninger. En del mennesker siger, at enten så hader eller elsker man landet – jeg kender flere, som elsker det 🙂
  Hvis I er interesserede, kan I læse om vores oplevelser på Filippinerne på http://www.atrejsemedboern.dk.

  Mvh Christina

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account