This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3502844
  Anonym Espe

  Jeg rejser til de nævnte lande i starten af januar og da jeg er interesseret i yoga, meditation mm. ville jeg høre om der var nogen der ude der kender til nogen steder med dette.
  Har samtidigt tænkt på at bo i klostrer… men de fleste jeg har fundet er med munke- og ikke så interesseret i at have kvinder boende. så hvis nogen har nogle tips…

  #3502865
  Anonym Anonym

  Hey…

  Specielt i Thailand er der et utal af tilbud omkring meditation – jogacentrer osv. Der er annoncer på alle hostels og i det hele taget alle steder omkring backpakerne. Men de tager sig også betalt for det, så man skal være god til at bedømme, hvad der er reelt og hvad der bare er fup.

  Jeg ved at der er et stort meditationscenter, som laver forskellige kurser på Koh pangnang oppe i det nordlige og mere forladte af øen. Derfra hørte jeg kun positive ting.

  #3502992
  Anonym rmk

  Har osse hørt mange positive ting om den slags på koh pangnang…skulle være rigtig fedt. Jeg har ikke selv været der men en veninden som jeg stødte på i Thailand sidste år fortalte meget begejstret om det.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account