This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3540470
  Anonym Anonym

  Hej..

  Vi er nogle drenge der godt kunne tænke os at rejse gennem Vietnam på motorcykel (scooter/knallert eller lignende.), fra Saigon til Hanoi. Vi havde tænkt at turen skulle vare en lille måned. Ingen af os har dog motorcykelkørekort. Derfor vil vi være meget interesserede i at høre, om der er nogen der ved, hvordan mulighederne er for at tage noget licens i Vietnam og derefter købe/leje nogle køretøjer. I den forbindelse, vil vi også være meget interesserede i at høre, om der er nogen, der har erfaringer med en sådan tur?

  Mvh
  Andreas

  #3540475
  Anonym Mie

  I skal være opmærksom på at man som turist egentlig ikke på køre på motorcykel i Vietnam..

  #3540477
  Anonym Henrik

  I må køre på knallert/scooter der er på/under 50cc, alt derover samt bil er ulovligt.. Dansk/internationalt kørekort gælder ikke i Vietnam..

  #3540479
  Anonym gæst

  Det er bare næste umuligt at finde en knallert på under 50 ccm der . i mui nee tager politiet knallerter fra turister .

  #3540494
  Anonym Caroline_suhr

  ellers kunne i overveje at købe en easy rider tur. det er et firma der arrangerer guidede motorcykel ture rundt i vietnam, altså hvor man som turist sidder bag på motorcyklen – man kan selv være med til at bestemme rute og hvor langtid man ønsker det skal tage og så er det jo ikke så tosset at guiderne kender alle de små steder som man ikke selv ville finde..:)

  #3540502
  Anonym Simon

  Med hensyn til easy-riders, så skal man lige være opmærksom. Læs mere her http://www.godtur.dk/tip/easy-riders-i-vietnam/66577

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account