This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3524766
  Anonym piajuhl

  Jeg er en pige på 27 år der er ramt af en slem omgang rejsefeber. Jeg må/skal/VIL afsted hurtigst muligt. Jeg vil helt vildt gerne arbejde frivilligt med børn (er pædagog), dyr (min far er dyrlæge) e.l andet. Kan du mon hjælpe mig på vej. Jeg nægter at betale end masse penge for jeg ved det kan gøres billigt. Jeg har bare ikke lige selv kontakterne. Så hvis du har været et godt sted, så skriv. Jeg er lidt ligeglad hvor i verden jeg skal hen, bare ud! Jeg har ca en måned at rejse i. Har overvejet følgende og håber at nogen herinde har prøvet eller hørt om nogle af disse steder:

  -www.HFTN.com
  -www.intiwarayassi.org
  -www.mynitaya.com

  Jeg håber at der er nogen der kan hjælpe mig, hurtigst muligt. Rejsehilsner fra Pia

  #3524768
  Anonym piajuhl

  HMM…nu er det ikke fordi at jeg vil skrie et svar til mig selv. Blot nævne at jeg ikke vil have noget imod rejsemakker….? Til ovenstående rjse.

  #3524771
  Anonym Anonym

  Tjek wwoof.org – der skulle nok være mulighed for at arbejde med dyr hvis du kigger dig lidt for, og der er masser af lande at vælge imellem.

  #3524788
   www.indienfrivillig.dk

  Hej

  Jeg kan varmt anbefale at tage afsted til Indien. Jeg har selv lavet frivilligt arbejde i Sydindien, og har lavet hjemmesiden indienfrivillig.dk, som kan hjælpe dig afsted, skulle det have interesse.

  Kh,

  Sidsel

  #3524801
  Anonym Mie Hansen

  Hej; Jeg har været en tur i Peru de er der gode muligheder for at være frivillig med børn. I byen Cusco ligger orgaisationen der hedder Bruce Peru som er ejet af en englænder. En af de frivillige som jeg arbejdede sammen med hun tog bussen til Bolivia hvor hun var frivillig på et dyreresavat. Håber du kommer afsted!

  Hilsen Mie

  #3524977
  Anonym jane

  Hej
  Jeg arbejder lige nu i Kina som engelsk lærer. der er masser af gode jobs her – dog ikke frivilligt, du får løn, rejsen betalt og lejlighed. Du kan finde alt fra børnehave til Uni. Tjeck evt http://www.eslcafe.com de har jobopslag til kina og resten af verden

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account