This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3503673
  Anonym Marie Jensen

  Jeg ved ikke rigtig om det kan betale sige at bruge VIP Backpackers, da jeg aldrig selv har brugt det. Men jeg har lige set at der står lidt om fordelene her på siden.

  https://www.backpackerplanet.dk/commerce/vip_backpackers/index.asp?page=252

  #3503665
  Anonym susanne2690

  JEg ville høre om der er nogle der har erfaring med at tilmelde sig VIP backpackers. Jeg har nemlig hørt fra bekendte som har rejst i australien at det ikk kan betale sig men kan det det i sydamerika?

  #3503681
   Den Rejselystne

  Sidste år bestilte jeg og min rejsemakker også VIP-kittet, men efter min mening var det en smule overflødigt. Vi rejste i Europa og fik med VIP-pakken et kort over vip-overnatnings-steder i Europa samt en håndbog med en masse hostels med telefonnumre og adresser. Disse emner var ganske gode oplysninger, men det var nu ikke alle steder de kendte til VIP-backpackers!! Og når man så glemmer, at man har et VIP kort – ja så får man jo heller ikke rabatten på hostlet – en rabat der vist ikke var værd at gå efter!

  Endvidere var der også knyttet et telefonkort, men her krævedes det, at man gik på nettet og fyldte det op med US $ ! Dog stod der, at der skulle være et bestemt beløb på fra starten, men det var al for besværligt, at aktivere kortet på nettet (syntes vi) inden afrejse!

  Så, hvis jeg med få ord skal beskrive VIP medlemsskabet, så kan det godt undværes..

  Go’ rejse!

  #3503712
  Anonym Anonym

  De steder, hvor du kan få rabat, er dyrere end almindelige hostels, så når rabatten er fratrukket, er du nede på samme pris – og derfor er det ikke rigtig værd at anskaffe sig… Jeg ved ikke om der er andre fordele ved det, som kan gøre, at det er værd at overveje, men det er i hvert fald overflødigt hvis det er for at spare penge på overnatning.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account