This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3505774
  Anonym Tanja87

  Hej alle sammen.

  Jeg ville lige høre, om der tilfældigvis er nogen, der har erfaringer med det såkaldte VIP-kort, som man kan købe flere steder (bl.a. hos Kilroy el. på vipbackpackers.com)?

  Jeg skal ud at rejse her til efteråret og er lidt i tvivl, om jeg skal købe et sådant VIP-kort… Kan det betale sig!?

  Hvis der er nogen af jer der har brugt det, vil jeg meget gerne vide til hvad :o)

  Mvh. Tanja

  #3505785
  Anonym Sus

  Hej 🙂 Jeg havde et VIP-kort med ude og rejse i 7 mdr.. Med VIP-kortet får du rabat på hostels.. Kan ikke huske om man får rabat på andre ting..!? Jeg mener rabatten er 1 doller pr. nat på bestemte hostel (du får en bog med over stederne).. Så jeg fik vist tjent det ind..! Ellers er der også YHA (mener jeg det hedder) som også giver rabat på nogen andre hostels.. Håber det var lidt hjælp.

  #3505787
   Den Rejselystne

  Jeg havde det også med på rejse i 2004, men fandt aldrig rigtig ud af at bruge det, så for mig var det ikke en så stor succes. Bl.a. kan det også bruges som tlf. kort, men det kunne ikke betale sig de steder, hvor jeg var! Dog var der en god bog med oplysninger om utrolig mange hostels og campingpladser.

  Så jeg vil sige, at det er op til dig. Men hvis du gider søge efter det, så mener jeg, at der tidligere har været en debat herinde om kortet, så måske kan du finde lidt flere meninger i den debat!

  MVH. Den rejselystne

  #3505809
  Anonym Anonym

  Jeg havde et vip kort. Og vi havde stor glæde af den, det er lidt irriterende at se gang på gang at man kunne få rabat hvis man havde sådan et kort.. Og det samme gælder YHA medlem, det ville jeg ønsker at jeg havde, hostels er bedre og hvis man har et medlems kort er det samme pris klasse som backpackers hostels.. Jeg synes det ville være en god ide, man kan få flere former for rabatter, du får en tyk bog med en masse rabat kuponer…

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account