This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3503715
  Anonym Flemming

  Til Cambodia kan du få vias ved grænsen. det tager 1-2 timer, jeg kan ikke huske prisen. i kan også få det i bangkok på ambasaden.

  #3503717
  Anonym Anonym

  Visum til Laos fås ved indrejsen til til landet. Hvis man rejser ind til hovedstaden Vientiane over land.

  #3503714
  Anonym none

  Hej
  Vi er tre fyre der skal ud at backpacke i de 5 nævnte land, men vi er lidt i vildrede i forhold til hvad der er nødvendigt at gøre med visa.

  Vi regner med at søge et 3 måneders visum hjemmefra til Thailand, men vil egentlig helst ordne de sidste efterhånden som vi kommer frem, da vi ikke kender vores tidplaner. Er det muligt?

  Cambodia og Laos er primært gennemrejselande, så hvis der er ét af dem som er meget besværlige at få visum til betyder det ikke så meget, så ta’r vi det andet. Regner i hvert fald kun med at komme til ét af dem.

  På forhånd tak for hjælpen!
  Mvh Morten Bendtsen

  #3503720
  Anonym Anonym

  I Vietnam får du 14 dage ved indrejse, fordi du er dansker. Cambodja får du i de to lufthavne, samt ved nogle grænse overgange. Laos fås også ved de fleste grænse overgange og i lufthavnen. Til alle tre lande kan du også nemt arrangere visum i Thailand. Behøver ikke at være på ambassaden, mange turist kontorer arrangerer også visum, som regel tager det et par dage. Ved ikke med Kina. Det bestilte jeg selv hjemmefra. Kan du muligvis også ordne undervejs, men mener ikke du kan få visum ved grænsen.

  God tur :o)

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account