This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3540422
  Anonym Anonym

  Hej!
  Er der nogen der har været i Tanzania, som har nogen erfaringer med at ansøge om visa i lufthavnen i Dar Es Salaam den dag man ankommer? Er det evt. gået nemt og hurtigt uden problemer?
  Jeg skal rejse den 25. januar 2012 og ambassaden som udsteder visa i Danmark er lukket og nu henviser de til ambassaden i Stockholm. Derfor har jeg sendt mit pas og ansøgningsblanketter afsted til Sverige, men selvom jeg havde skrevet afrejsedato og dato for hjemrejse så har de alligevel skrevet i passet at visaet er gældene fra den dato de har modtaget visa ansøgningen. Jeg har ringet og snakket med dem og det kan ikke gøres anderledes. Selvom jeg mindes at tidligere, når jeg har ansøgt i visa til andre lande, at de gælder fra når visaet stemples i lufthavnen eller ved grænsen. Desuden har jeg snakket med ambassaden i Kbh og de kan ikke hjælpe mig.
  Jeg skal opholde mig i Tanzania i 2 1/2 måned så derfor vil alternativet være at jeg skal sende mit pas til Sverige ca. 14 dage inden afrejse og så satse på at jeg har mit pas igen inden den 25/1… Et visa til Tanzania gælder i 3 måneder…
  Er der nogen andre der har haft problemer med visaansøgning til Stockholm, nu efter at Tanzanias ambassade i Danmark er lukket?

  #3540423
  Anonym Pernille Jakobsen

  har været i Tanzania 2 gange – sidste gang (i feb) fik jeg bare visa i lufthavnen, hvilket ikke er noget problem, hvis du bare er født med en stor potion tålmodighed! Det går ikke altid lige stærkt 😉

  #3540424
  Anonym Lise

  Okay, men er det op til flere timers ventetid? Og man får det vel samme dag?

  #3540426
  Anonym DanielJohansen

  Som Pernille siger er der ingen problemer i, at få udstedet et visum ved ankomst i lufthavnene (DAR samt JRO). Det samme gælder når du rejser over land for langt de fleste grænseovergange i Tanzania.

  Du bliver fotograferet og billedet bliver printet på dit visum der gerne bare er et stort klistermærke. Medmindre der er kø eller du er internationalt eftersøgt tager proceduren ikke mere end 5 minutter 🙂

  Rigtig god tur!

  #3544586
  Anonym Inga

  Har fået Visa i Dar Es…..lufthavn, ingen problemer…jeg ville ikke sende pas til Stockholm…:-)

  #3544998
  Anonym Shelbaya

  Jeg står lidt i samme dilemma. Jeg skal rejse den. 3/7 til den. 5/8. Det vil sige at jeg skal have et visum til 34dage. Er i sikker på at det ikke er et problem at få visum i lufthavnen selvom det er over 30 dage?

  På forhånd tak.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account